Ett nytt husdjur

När jag höll på i trädgården så hör jag någonting prassla i busken, och gissa vad det var, en igelkott!


Puss & Kram

a sunny day

Det är jättevarmt ute och jag ska vara ute hela dagen och rensa ogräs mellan plattorna utanför vårt hus, då ska jag bli brun! Ska bara vänta ett tag så att solen kommer på den sida av huset som jag ska vara, det lär väl ta en halvtimme tror jag.
Puss & Kram

(rubrik)

Har just tryckt i mig en halv pizza och vilar magen lite nu, testade en ny pizza som jag aldrig ätit förut som det var ananas, banan. curry och kyckling på, den var faktiskt god! den andra halvan har jag ställt in i kylen, det är väl tänkt att jag ska äta den till lunch imorgon för då är jag ledig. Eller ledig är jag inte direkt, vi ska samla ihop 150 kr som vi ska skänka till nånting i bangladesh. Jag ska kratta och rensa lite ogräs hemma tror jag, sen är det bara sola hela dagen lång! Imorgon ska jag också träffa Isis och kolla på majbrasan i ölsta.
Efter det är jag ledig tills måndag och på tisdagen börjar jag praoa på stenhamraskolans förskoleklass, jag älskar småbarn!
Som sagt skulle jag vila magen nu, vi hörs!
Puss & Kram

Mirakel händer bara mig!

Ni vet den telefon jag tappade i vattnet förra veckan? Jerka sa att det bara var att slänga den eftersom den var dyngsur och jag hade tappat den i vattnet när den var på vilket minskar chansen att den ska gå igång efter. Jag hade just fönat håret och skulle ta min sovtröja som låg på min fåtölj där den trasiga mobilen låg, så jag tog upp den och testade starta den och det funkade!! Jag är överlycklig, min kära relativt nya telefon funkar felfritt!




Så här såg min telefon efter jag hade tappat den i vattnet


Nu är den hel och fin och funkar perfekt!

Ska försöka sova efter att jag blev så uppspelt, önska mig lycka till!
Puss & Kram och godnatt!

Svar på frågestunden!

Varför bor du i fosterfamilj?
Jag har valt att bo i fosterfamilj för att jag inte ville bo med någon av mina föräldrar, och det är inget jag ångrar eftersom den familj jag bor i nu är det bästa som har hänt mig!

röker du eller dicker alkohol?
Jag dricker ingen alkohol, gjorde ett tag förut men har inte rört alkohol sen september - oktober förra året. Röker gör jag ibland, det är inget jag är stolt för.

Kan inte du lägga in bilder där man ser ditt ansikte?
Jag tycker inte om att visa ansiktet på bild så mycket men jag ska se vad jag kan göra!

hur går det med rökningen, pernilla?
Enligt mig går det bra, röker inte alls så ofta.

är du oskuld? och om du inte är det, när blev du av med den?
Nej jag är inte oskuld, blev av med den förra året.

hur många har du haft sex me ? :O
ööhm, är det verkligen intressant? två stycken om ni måste veta... (?)

vart bor du? :)
Ekerö, utanför Sthlm


Det var alla frågor det, ni får skriva fler nästa gång! Lite synd också att folk skriver anonymt, man vill ju  veta vem som frågat!
Puss & Kram

För dålig updatering...!

Jag kan vara bra på att updatera, ibland. I söndags var jag ganska trött efter utställningen och igår hade jag ont i magen och gick och la mig 19.50.

På utställningen gick det inte så jättebra för Emmet, han kom bara tvåa... Men efter så åkte vi förbi Godisstoppet (sveriges största godisbutik) och köpte mycket godis! Låt alla bilder tala för sig själva.

Snygg Emmet


Sekunder innan han slemmar ner mig...


Emmet, Nova, Dumle och Harley


En trött hund på väg hem


Allt godis vi köpte


2,825 kg godis!!!


Sugen?
Puss & Kram

Snygg Emmet - inte så snygg idag.

Det gick inte så bra för Emmet idag... Skriver mer imorrn, ska lägga mig i soffan nu.
Puss & Kram

Snygg Emmet

Nu åker vi snart till Västerås på utställning, vet inte när jag kommer hem men jag skriver då!

Pytteplutt

Önskar inte ni att ni var små igen? Då man bara kunde krypa ner i någons famn, kunna få en kram utan att behöva någon anledning, kunna få den uppmärksamheten man fick som liten. Jag vill vara liten igen, då fanns det inga problem och livet var lätt!

Kamera?

Ska köpa en systemkamera för ett bra pris, har kollat på två "nybörjarkameror" som ska välja lite mellan... Vilken tycker ni?

(klicka på länkarna för mer information)
Olympus  E-410, hus
Olympus E-410 
eller

Nikon COOLPIX L100
 Själv föredrar jag den sista, den är billigare och den verkar bättre...
Puss & Kram

Sommar & sol

Har suttit ute i solen i ca 7 timmar sammanlagt under dagen, hoppas jag är snäppet brunare nu! Vi har haft mysigt med fika för Hanna som fyllde år igår, nu ska jag spendera ännu flera timmar i solen så länge den är kvar, ville bara updatera lite!

Jag fotade lite i trädgården också!






Puss & Kram

Att röra på sig är bra!

Har kört lite fotboll och basket med lillsyrran nu på vår basketplan, och klunkat i mig ett stort glas saft. Jättemysigt väder är det också, gå ut!
Puss & Kram

Morgonpigg hund

Jag vaknade strax efter 7 imorse och gick och kollade på tv lite grann, sen vaknade Jerka och släppte ut hundarna. Sen dess har jag lekt med Emmet!

Idag ska vi ha födelsedagsfika för Hanna och jag ska passa på att sola lite!


Här blir min madrass ett offer för Emmet


Här bli mitt lakan ett offer


Och när han har tuggat på allt som går att tugga på i min säng tröttnar han...
Puss & Kram

Trötter.

Ruggigt trött är jag, kanske dags att lägga sig? Det kommer bli en lång dag imorgon och det är bäst att ladda upp med lite energi!
God natt och sov gott!

Helgplaner

Idag fyller Hanna år, så hon kommer hit imorgon på förmiddagen så ska vi ha födelsedagsfika för henne, sen ska vi bada Emmet, för han ska på utställning på söndag, och jusste det ska bli jättevarmt imorgon så jag ska sola! På söndag ska vi försöka klämma in ett besök av min pappa efter hundutställningen för att min pappa är i stockholm! Han åker på tisdag så jag måste träffa honom!
Det är nog mina planer, glöm inte frågestunden!

En söt bild på emmet bjuder jag på också!

Gotland - 08

Puss & Kram

Det är en HUND!

Visserligen lite rutten och så, men det är en hund!


Puss & Kram

Gissa djuret?


Vad är detta för djur?

Frågestund!

Det är många som har frågestunder och jag ser det som ett sätt att lära känna bloggaren bättre, så varför inte testa på?


D R E S S C O D E.


♥ Tröja - H&M
♥ Shorts - GinaTricot
Puss & Kram

God morgon!

Har ni sovit gott? Själv har jag sovit asbra!
Nu ska jag snart gå till bussen för att sedan lida genom ännu en skoldag.
Puss & Kram

Nighty

Nu är det läggdags, har just duschat och städade mitt rum lite snabbt, nu är det godnatt som gäller!

Btw kan jag bara påpeka några saker som skiljer mig från de flesta andra tonåringar
- När alla andra sitter uppe till 1 på natten en vardag går jag och lägger mig senast 23.00
- När alla andra klagar på att man inte vill bädda sängen så måste jag städa hela rummet om jag börjar med att bädda sängen.
- När alla andra är ute och super sig fulla på helgerna sitter jag hemma och kollar på film med familjen.
- När alla andra klagar på att dom inte är fina utan smink visar jag stolt upp mitt ansikte utan smink.
Puss & Kram

Kvällsmys

Ska snart tvätta bort sminket, dra på mig mjukisbyxor och bädda min säng. Sen ska jag krypa ner i min bäddade säng, ni ska bara veta hur härligt det är att gå och lägga sig såhär tidigt, speciellt om man vet att man har gjort läxorna också, då är det bara att sova gott! Kanske slänger in ett inlägg lite senare!
Puss & Kram

Mobiler tycker inte om att bada.

Idag på gympan gick jag, Malin, Sara och Fredrik ner till badet, när där skulle jag vi va där skulle jag svinga mig i ett rep som hänger i ett träd vid bryggan. när jag var precis över vattnet hör jag ett "plopp" och Malin säger "där ramlade en mobil", jag var 99% säker på att min mobil låg i jackan som låg på bryggan men när jag ser att det var min så reagerar jag. Vi tog en lång planka och puttade upp mobilen på standen eftersom det var ganska djupt där den ramlade. Det var ju skitkul! Eller inte... Nu är det bara vänta på att Jerka ska komma hem så får jag se vad han säger.





Puss &
Kram

It's allright

Jag har inte skrivit på över en vecka, inte okej! Jag ska kompensera det genom att uppdatera er lite, i torsdags fyllde jag år, dagen vart jättelyckad och jag fick massa fina presenter! Jag fick en parfym från Replay av Helene på morgonen, senare på dagen när jag kom hem så fick jag Paris Hiltons nya parfym CanCan av Jerka, ett par jättesöta örhängen av Hanna, ett presentkort på Kicks 200;- tillsammans med en hårsprej, och presentkort på H&M 500;-. Vi firade inte så mycket den dagen, det vart mest bara god mat och lite tårta med familjen (vet inte hur folk reagerar när jag säger så?).

På fredagen åkte jag till Isis i Solna och sov där, sen åkte vi tillbaka till mig på förmiddagen på lördagen och bakade lite tårta, sen kom Yvonne, Annie, Daniel (Annies pojkvän), Patrik och Kerstin och fikade lite! Helt otroligt nog gick hela tårtan åt, det var marängtårta med glass i och grädde med daim. Det var jättegod i alla fall, det är det viktigaste! Jag fick ett presentkort på Gina Tricot 400;- och jättefina blommor.

Söndagen bestod av en lite shoppingtur i Solna med Isis, köpte en jacka på H&M och en lång blå randig t-shirt. Köpte också en T-shirt på Gina och tre par trosor, på Kicks köpte jag benvax och hårfärg (jag färgade håret igår och tråkigt nog blev det ingen skillnad, och om det blev skillnad så vart det mer mörkare än ljusare som jag ville att det skulle bli)



Parfymerna


Örhängen

Hårsprejen som doftar underbart!


Jacka, 398;- på H&M


Lång T-shirt, 69;- på H&M


T-shirt 99;- på Gina


Benvax 90;- på Kicks

Liten (eller inte) update fick ni nu iaf!
Puss & Kram

Årets första dopp

Jag och Elin låg och solade igår vid bryggan och det är fortfarande lite is på vattnet men jag  ställde mig och skulle doppa ner mina ben lite genom isen och gled ner från bryggan så att jag hängde med armbågarna och ryggen på bryggan men jag kom inte upp så jag var tvungen att släppa och vända mig om så jag kunde komma upp. När jag kom upp på bryggan var jag blöt ända upp till bikinin och hade skärsår från isen över hela benen, kul! Det var årets första dopp för mig, 12:e april haha !
På kvällen bestämde jag och Elin oss för att sova i lekstugan, så vi tog in en uppfällbar säng och bäddade med duntäcke och massa kuddar, godis och läsk hade vi med och en mysig lampa i ena hörnet. Under kvällen satt vi och spelade kort hela tiden hah. Men helt perfekt var det inte, jag och Elin funderade flera gånger på att gå in för att det var kryp vid lampa, men vi flyttade bara sängen längre bort från lampan.

Igår ställde vi ju ut Emmet i Kista (på utställning alltså) och det gick faktiskt bra för honom, han blev bästa hanen (i rasen) och fick ett internationellt certifikat!
Malin kommer snart hit och ska kanske sova här, sen börjar skolan imorn igen efter ett härligt men välbehövligt påsklov.

Bjuder på en bild på Snygg-Emmet från gotland i somras


Puss & Kram

Hundutställning

Nu bär det snart av till Kista där vi ska ställa ut vår snygga Emmet och Ayla som är Pernillas hund som kom hit igår. Måste skynda på, slänger in en bild på Choisy som jag tog igår.
Puss & Kram

Långfredag

Jag har blivit brun! Jag låg och solade lite och läste och jag blev faktiskt brun! Det är riktigt mysigt ute nu, solen skiner ochvattnet glittrar när jag kollar ut genom fönstret nu. Jag har lekt med vovven också ute på tomten. Det är jättesköööönt ute! Alla ni som sitter inne och läser min blogg just nu, gå ut!

Planer för idag, vi ska få gäster och Helene och Jerka har lagat typ en miljon maträtter och jag bakade en kladdkaka igår, hoppas den blir god!
Puss & Kram


Baka baka liten kaka

Nu bakar jag en kladdkaka för imorgon, med blockchoklad och inte kakao. Ska nog bli gott!

Idag var jag med Jerka och storhandlade på City Gross, såg en man utklädd till kyckling där, ni vet när man ser på filmer då det är en sjaskig alkoholiserad jultomte, det här var påskversionen! Sen såg jag e-type också... Han var klädd som en bonde hah! När vi kom till kassan dyker Sassa upp då hon var där med handbollslaget och hjälpte folk att plocka i kassar, så hon och en annan tjej fick plocka i våra varor i nio papperskassar!
Sen åkte jag till Elin, gjorde absolut ingenting. Nu väntar jag bara på att chokladen ska smälta sen ska jag fortsätta baka!
Puss & Kram

BOOM BOOM POW


Kramis

Snart ska jag följa med Jerka till City Gross och stor handla för påsken, sen åker jag till Elin i stenhamra!
Puss på er!

Natti natt

Malin var här och åt lite och kollade på tv men åkte hem vid halv elva.
Nu ska jag sova, god natt!

Summer time!

Nu har jag legat och solat i typ en timme med sololja och min iPodanläggning, et har inte givit något vidare resultat men om jag fortsätter så här lovet ut så lär det väl synas lite, eller?
Nu sitter jag med fötterna i ett varmt fotbad och ska ta hand om fötterna så dom blir lite sommarfräsha!
Puss & Kram

En ny dag

Godmorgon!
Jag ligger i sängen nu och knarkar sönder låten what hurts the most, vaknade för ett tag sen och tittade ut genom fönstret och det var ingen sol ute! Men nu har solen tittat fram igen och jag ska nog sätta mig på balkongen med ett glas saft och datan i knät. Jag ska också försöka få tag på Towe som jag inte träffat på ett tag... Towe om du läser det här, ring mig!
Nu ska jag ta och slappa lite, Puss & Kram

WHEN IT WAS GOOD


Puss

Nu drar jag till Täby och möter Malin, puss på er!

Yesterday

Igår åkte jag in på förmiddagen till soc och hade ett möte, det gick bra men det tog lång tid för att vi skulle gå igenom en behandlingsplan för familjen jag bor i och så skulle hon utvärdera om det var bra eller inte. Jag tror det kommer gå jättebra!
Efter det åkte jag in till gamla stan och mötte Helene, Hanna och några amerikanare och vi gick runt lite i där och kollade på massa olika grejer och gick in i massa olika affärer. Sen vid fem - halv sex tiden gick jag och Helene tillbaka till t - centralen och gick in på din sko där jag köpte ett par skor, sen gick vi in på vero moda där Helene köpte ett linne som hon skulle ge bort. När vi skulle gå till bilen så kunde inte Helene komma ihåg vart den stog så vi fick leta lite men vi hittade den efter ett tag.

När vi kom hem åt vi lite sen åkte vi direkt till Scandic hotellet i bromma och träffade alla andra amerikanare. Idag åker dom tillbaka till USA och det är nu mitt uppdrag att få upp dom ur sängen så de inte missar flyget, det är inte så lätt som det verkar!


Photobucket
Mina nya skor
Puss & Kram

Bad update

Nu har jag inte skrivit på flera dagar. Jag vet inte varför, jag har väl inte haft tid antar jag. Jag kan nog sammanfatta veckan lite snabbt så ni hänger med på vad som hänt!

Tisdag - Amerikanarna kom hit och bosatte sig i huset för en vecka.
Onsdag - Klasstripp till ungdomsmottagningen, träffade Melanie på bussen och jag fick ett par blåa linser av henne!
Torsdag - Stinkbomb i skolan på kemin, någonting gick fel med vår lärares experiment & kärleksakuten nere på fritidsgården, obligatorisk närvaro mellan 17.45 - 21 00 med sammanlagt 20 min rast, inte så toppen direkt.
Fredag - Jag och Louisen åkte in till stan och fikade, sen åkte jag till stenhamra och mötte upp Elin, sen fick jag och Elin skjuts hem till mig där vi sov.
Lördag - Jag städade hela huset och fick 300 kr för det & solade en hel del i det vackra vädret. Fick en ny telefon av Jerka från HP, håller på att lära mig den nu.
Söndag - Jag fick betalt för gårdagen, åkte till Elin i stenhamra och gjorde ingenting.


Julia på kemin, fullt utrustad för en katastrof  med syror haha!
Julia åker btw från köpenhamn till egypten idag, ha det så kul Julia!


Lugnet före stinkbomben, Fredrik är redan skräckslagen!


Blåa linserna i!


Utan några linser!
Vad är snyggast?

Det är nog allt, Puss & Kram


RSS 2.0