Hos Towe!



Nu är jag hos min barndomsvän Towe
Igår åkte jag och Helene in till T-C och hämtade Michelle och Daniel från norge som ska bo hos oss en vecka, sen åkte jag till Towe och vi åkte till blåsut en snabbis (vilket jävla namn, har ni nånsin hört talat om det ??). Sen käkade vi på donken innan vi åkte hem!





Jusste vi träffade en snubbe vid busshållsplatsen som började snacka med oss så gav Towe honom en sjungelvrål och han bara spottade ut den i handen och sa "de här e inge godis !" haha han hade aldrig käkat lakrits förut och han va typ 50 bast ! Och skitful var han också!

Han hade kvar godisen i handen innan han vågade kasta den, han ville inte vara oartig


Sådär såg han ut !

Nu ska jag till gymmet

Nu ska jag till gymmet med Tommie, där har jag inte varit på aslänge! Puss

Bilder från igår + idag

Orkar inte skriva men som alla vet, en bild säger mer än tusen ord (då måste ju flera bilder bli flera tusen ord!)

Lördag
Snygg-Sassa

Karolina & Sassa

Jag, Sassa & Karolina

Söndag

Jag & Isis plockade blåbär i skogen

Isis (I prefer to call her IceIce)

This is my "Hot Face", det använder jag när jag raggar på killar ;)
Okej, jag bjuder på den då, pusspuss

åh härliga huvudvärk...

Jag har huvudvärk. Och hicka... Ska nog krypa ner i sängen och sussa snart, jag ar ganska trött så det verkar som en bra lösning! Puss & godnatt

Ska ut nu

Ska snart kila iväg till bussen och åka till stenhamra och träffa Sassa & Karolina!
Puss

Någonting jag måste klara av.

Kollade arkivet och hittede denna texten som jag hade kommit på då. Det stämmer ganska mycket med hur jag känner mig.

Jag vill gråta men tårarna är slut. 
Jag vill skrika men rösten håller inte. 
Jag vill vakna upp ur mardrömmen, 
men hamnar i verkligheten.

Bröllopsduellen

Har just kollar på filmen Bride Wars (Brollops duellen), Sjukt bra film, riktig tjejgråtar-film. Mina ögon är fortfarande alldeles blöta efter att jag har bölat mig igenom halva filmen, så alla tjejer, kolla på den filmen (killar också för den delen)!


För övrig så har dagen flytit på ganska fort, sov hos Hanna igår och kom hem vid tvåtiden då jag åkte direkt och träffade Fredrik som jag inte träffat på flera veckor, Sen åkte jag och Rille och hämtade mat på grillen, jag åt världens godaste kycklingsallad (jag tycker ju inte om pizza), sen har jag svullat godis och läsk hela kvällen och kollat på film. Helene har varit hos en kompis, Tommie har varit ute och Rille har suttit på sitt rum hela kvällen så jag har haft i stort sett hela huset för mig själv... Nu ska jag väl sova antar jag, är lite smått trött så godnatt!


Sagoland


Uhm...?

Vad ska jag göra nu då? Jag tror jag ska duscha, fixa i ordning mig så jag känner mig lite fräsh och pigg efter denna tragiska dag... Sen tror jag att jag ska göra om min header, bara byta lite bilder osv, sen ska jag väl sova. Ska nämligen vara barnvakt imorn, eller barnvakt på test, jag ska bara träffa Alvin som jag ska vara barnvakt åt och träffa familjen men jag kommer få betalt iaf, jippey!
Puss & Kram

R.I.P Humoresque Stromboli

Rest In Peace Humoresque Stromboli 25/3 1996 - 22/7 2009

Du kommer ha det mycket bättre i himlen. 

© Bilderna får ej kopieras eller "lånas"

Sorry för den usla uppdateringen

Igår var jag i alla fall med Isis, vi kollade på filmen 27 Dresses och gick ut på promenader på st:eriksplan haha.

Sen vill jag säga att det är nu 1 år sen jag flyttade till Helene & Jerka, köpte ett litet sött halsband till Helene idag innan jag åkte hem från Isis som ett litet tack för allt hon har gjort för mig, Jerka är ju inte hemma på hela veckan så jag ska skicka ett sms till honom. Micke Ö fyllde år idag också så vi har grattat honom och ätit god mat och tårta!

Byggare Bob Pernilla!



Idag är det
1 år / 52 veckor / 365 dagar / 8760 timmar / 525600 minuter
sen jag vart den lyckligaste personen på jorden, då jag fick en ny chans till ett bättre liv. 

Nu vart det en riktig bildbomb, men det är väl bra? 
Puss & Kram

Just nu

Just nu gör jag mycket, jag sitter vid datan och bloggar samtidigt som jag kollar på 101 dalmatiner som sänds på tv4, äter russin med mandel och smsar med *hemlig*. Kollade ut genom förnstret nyss också och det spöregnade, kollade vädret ochdet skulle vara regnigt en period framåt. Kul då. Vad gör ni då?

Back in buisness

Nu är jag tillbaka från skåne! 
Åkte ju dit i lördags och träffade Cia direkt på kvällen, sen under helgen gjorde jag nog inte så mycket mer än att prata i telefon med Elin, sen efter mycket om och men så lyckades vi få till det så att hon kunde komma ner till tomelilla på onsdagen och åka hem på fredagen när jag åkte där ifrån. 
Jag vart superglad att hon kunde komma diit för jag hade det verkligen jättetråkigt där, så hon åkte på onsdagen klockan 6 på morgonen och började ringa mig då och berättade att hon satt på tåget osv, sen ringde hon konstant mellan 6-9 när hon kom till malmö och inte visste vilket spår hennes andra tåg skulle gå från, så jag fick sitta och guida henne fast än jag halvsov, sen var det bara gå upp och möta henne vid tåget när hon kom fram. Så jag har badat och solat under mina 6 dagar i skåne, och varit ute en del på kvällarna och träffat lite folk osv.

Sen när jag skulle hem  igår så gick allt bra tills vi kom till katrineholm där dom meddelar att tåget kommer komma ca 30 min försent p.g.a tekniskt fel, sen kommer tåget till nästa station som var Flen där dom säger att vi måste byta tåg till nåt jävla gammalt low-class tåg som går jättesakta, men kom i alla fall till T-centralen lite mer än en timme senare än var det var tänkt så Helene plockade upp mig där.

Jag och Elin gick och köpte jordgubbar av Oliver som vi träffade där nere



Sen köpte jag en jättesöt klänning på marknaden också!
Ska sy upp den lite bara!


Hejdå!

Vi får se om vi hörs i veckan, annars kommer jag tillbaka på fredag!
Puss & Kram! ♥

Packat & klart!

Nu är jag färdig, packat allt jag behöver! Nu ska jag städa mitt upp rum och lägga fram kläder till imorgon, sen är det väl dags att sova! 

Jag kan säga att när jag är i skåne kommer jag nog inte uppdatera särskilt mycket, har inte tillgång till data förrens min brorsa kommer ner på tisdag och det är inte säkert att jag kan lägga upp bilder... Menmen, godnatt då!

Statistiken!

Jag är så glad över att min statistik bara stiger och stiger! Vilket antagligen betyder att det kommer in lite nya ansikten och då tänkte jag hälsa er välkomna till min blogg!  Läs om mitt liv när det är som bäst respektive sämst!
Enjoy!

Packa packa packa!

Nu håller jag på att packa, men jag har ett stort problem... Hur ska allt få plats??
Jag har noga valt ut vilka kläder som ska få åka med ner till skåne som fick plats och lämnade lite plats kvar i resväskan. Men som ni ser på bilden så ska mitt täcke och min kudde också få plats i resväskan men det finns inte en chans att jag får ner det där. Allt annat som smink, plattång, krämer, parfymer o.s.v ska jag pressa ner i handväskan. Skorna hoppas jag också att jag kan få ner i någon väska.
Men nu ska jag inte klaga mer, nu ska jag fortsätta packa!
Puss ♥

God morgon!

Vaknade för ungefär en timme sen och är fortfarande helt slut!
Vi hade gäster igår, Helenes väninna Ann och hennes dotter Jennifer. Vi åt jättegott med grillad fläskfilé och ungsstekta potatisklyftor och till efterrätt var det glass med jordgubbar. Yummy! Jag gick nog inte och la mig förrens klockan halv tre... Vilket förklarar varför jag vaknade så sent.

Nu håller Jerka på att göra god frukost, äggröra och bacon och så finns de massa annat gott att äta så jag tror nog inte jag kommer vara så hungrig efter den här frukosten!
Puss på er!

Yeees!

Jag har fått en ny telefon, Sony Ericsson K530i! Fast den hade inget batteri så jag fick åka till Helenes kompis jobb och hämta batteri, samtidigt öste hon på mig headset, minneskort och laddare, allt man behöver ju? Tack Lotta! Så nu är jag överlycklig, men det är fortfarande vissa nummer som saknas men det löser sig!

Puss & Kram

Kommer ni ihåg?

Gamla introt till bolibompa?


eller kanske slutvinjetten?
Fyfan vad nostalgisk man känner sig, det var så sjukt länge sen man såg dessa två klipp, jag tror dom slutade sändas 1999 kanske? I alla fall, it brings back memories!

Hembiträde?

Ni vet den där känslan när man kliver in i ett rum som är superfint och rent? Så känner jag när jag kliver in i mitt rum numer! Visserligen är det inte helt "superfint och rent" men om man jämför med hur det såg ut innan så är det verkligen så! Plus att jag har möblerat om lite så det känns alldeles nytt och fräsht i mitt rum nu! 

Sen har jag lagat mat! Yes you heard me. Jag har lagat köttfärspaj helt själv (lite fusk eftersom köttfärsen redan var lagad för nån dag sen)! Och jag gjorde sallad också! Allt vart jättegott i alla fall! 
Åh vad jag känner mig duktig, tvättat har jag också gjort och snart ska jag putsa mina fönster. Fan jag kanske vore jobba som hembiträde så duktig som jag är, nån som behöver ett hembiträde? xD
Puss på er! ♥

Efter regn kommer solsken!

Eller hur?

Jag är morgontrött..

coffehound_1203514302_952594.jpg (480×485)
Såhär känner jag mig nu... Godmorgon

Neeeeej!!!

Fyfan, har lust att brista ut i tårar! Jävla hundar. Någon av mina hundar har tuggat sönder min bikiniöverdel. Min nya bikiniöverdel. Men åååh, jag verkligen älskade den och den är säker slutsåld nu... JävlaPissHelvetesJävlaSkitHundar!

Ännu en telefon som har fått bada.

Jag ska verkligen inte ha telefoner nära vatten. Jag skulle snacka telefon med Elin så jag gick ner till bryggan och satte mig på en stol där i spöregnet med ett paraply och snackade med henne. Helt plötsligt åker mitt paraply ner så jag ber Elin vänta ett tag och lägger telefonen på stolen för att fälla upp mitt paraply, så råkar jag stöta till telefonen så den studsar ner på bryggan och vippar över kanten. Kul. Så jag fick hoppa i efter den och blev lite blööt ! Så allihop, jag har ingen telefon (som ni kanske förstog) så ni kommer inte kunna få tag på mig!

Såhär känner jag mig nu :'(
Bild lånad från google

Tjäna pengar genom några klick!



Bli medlem här så får du pengar genom att besöka hemsidor, 100% gratis. Det bästa är att du tjänar pengar, inga presentkort! Du får pengarna hemskickade eller insatta på ditt bankkonto och du behöver inte vara över 18! Du får redan 20 kr genom att bli medlem via mig, och om du inte vill fortsätta samla pengar så kan du alltid bara ta ut dom 20 kr du fick vid regristrering! Lättförtjänta pengar, så bli medlem genom att klicka här eller på bilden!

Kommer det igen eller?

Det bullrar och dånar utanför huset nu och till och från känns det som att någon fotar mig i ögonen med blixten på... Sjukt jobbigt, bara att vänta till internet kraschar igen och vi får ännu ett strömavbrott. Helt otroligt! Det låter som att det åker ett jävla jetplan tre meter ovanför huset samtidigt som det åker typ 17 lastbilar utanför dörren, tänk att lite åska och regn kan orsaka det oljudet?
Har ni haft något strömavbrott under dagen?

Strömavbrott

Vi fick ett litet strömavbrott nyss, började med att TVn slocknade, då var jag snabb som satan att rycka ur sladden till datans laddare. Man vill ju inte riskera att kära datan pajar? Men jag fick nästan ångest, jag hade inget att göra (även fast det bara rörde sig om  5-10 minuter). Men jag gick ut och fotade den fina regnbågen iaf, men det vart inte lika fin på bild som den var på riktigt...


Och en gammal regnbåge, den var lite finare ^^

This rose is for you.

Gick ut i spöregnet och fotade våra gudomliga rosor, vad tycker ni?



DRESSCODE

Ha just duschat och klätt på mig. Ska låta håret torka och sen ska jag.... Platta det? Låta det vara lockigt? Har det uppsatt? Jag har ingen aning.

Klänning/Tunika - OHIO
Trasiga jeans - Gina Tricot
Kisses ♥

[PLATS FÖR RUBRIK]

Sitter och lyssnar på musik och smsar just nu, har sjukt tråkigt... Men jag har lust att dra till stenhamra ikväll men jag vet inte med vem, ska höra mig för lite grann! Vaknade vid halv elva imorse och började dagen med att kolla på filmen Last Holiday, sjukt bra är den! Har nog sett den sju hundra gånger men den är lika bra varje gång! Lunch ska jag göra snart också. Eller snarare jag ska ta fram rester från igår, tjockpannkaka med glass! Riktigt god och nyttig (?) lunch blir det!
Puss

Little miss secretary

 
How I look. Nu är det dags att sova... är så trött att jag kan se rosa elefanter krypa i hörnen, godnatt!

<3


A ticket to hell


Pictures

Ska snart iväg och fota Nikki när hon rider!

Bilder från sista jag fotade!
Fannie som rider.

Nikki som rider.

Nikki som rider.

Keep on fighting

På utsidan...

..Är jag stark. Jag är modig. Jag vet vad jag gör, jag har tagit mig fram där jag är i dag och jag kommer fortsätta kämpa framåt. Inget kan stoppa mig. jag klarar mig genom allt. Jag är osårbar. Jag tar steg för steg och tar mig sakta närmre mållinjen. Jag ber till gud att mina nära & kära finns där till slutet tillsammans med mig. 

På insidan...

..Är jag svag. Jag är rädd. Har ingen aning om vart jag är eller vad jag gör. Jag har tagit mig fram där jag är idag men har fått lida. Jag har satt mitt liv på spel och klarar inte av att fortsätta kämpa. Det finns alltid ett hinder i vägen. Jag klarar inte av mer. Jag är sårad. Jag tar ett steg framåt samtidigt som jag tar två steg bakåt. Jag ber till gud att mina nära och kära klarar sig till slutet utan mig.

Ojoj

Helene ringde just och sa att hon satt fast i köer i stan och jag undrade varför hon var påväg hem så tidigt... Så ser jag att klockan är tjugo över fem, ojoj vad tiden går fort ! Ska snabba mig på att städa upp lite eftersom det ser lite stökigt ut i köket efter att jag och jossan gjorde nudlar och mini baguetter till lunch, så blir Helene nog glad! 
Puss

Cidinho & Doca - Rap Das Armas

Har verkligen fastnat för låten!

Svar till "Anonym"

Anonym om ":
Får jag fråga en sak, vad tycker du om sex, förspel, ålder vid oskuld, relationer och bara sex överhuvudtaget? Hur många har du haft sex med? Vill bara höra dina åsikter i bloggen!
Ha en bra dag :-)

Jadu, intressant ämne... Vad tycker jag om sex? Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på det... Det är väl nödvändigt? Både för att få barn men också njutning. 
Och förspel... Helt ärligt tycker jag förspel ör lite överskattat men det är ju min åsikt, har inte så mycket mer att säga om det... 
Och ålder vid oskuld? Om jag uppfattade frågan rätt så undrar du väl hur gammal jag tycker är okej för att ha sex första gången... Är det rätt? I sånna fall så tycker jag inte att det finns nån rätt eller fel ålder, men jag tycker inte heller att man ska vara allt för ung. Bara det är någon man verkligen tycker om och som tycker om dig! 
Och hur många har jag haft sex med, det tycker jag är min ensak faktiskt, har inte lust att skriva det i bloggen så att vem som helst kan läsa det...

Hoppas svaren duger!
Puss

As usual..

Som vanligt krånglar statistiken... Sååå ovanligt då!

Nu lyssnar jag på musik, träffade Emil tidigare och kom hem för en stund sen, ska väl lägga mig snart, ska upp imorgon och lämna Jossan i troxhammar, sen fortsätter jag vidare mot Ekerö C där jag ska fixa några små grejer. Kanske hälsa på Towe också? Jaja, ska väl fortsätta lyssna på musik, sen är det natti natti! ♥


Things you didn't know about me

Jag har:
(X) snott den här listan 
(X) rökt en cigarett 
(X ) varit full 
(X) varit kär 
(  ) har blondt hår 
(  ) har mörkblondt hår 
(X) saknar någon 
(X) somnat i skolan 
(X) tittat på en solnedgång 
(X) sovit under stjärnorna 
(X) blivit kittlad 
(X) Nördat framför datan en natt 
(X) gjort bort mej på en scen 
(  ) blivit avstängd från skolan 
(X) hatat mitt utseende 
(X) gråtit mig själv till sömns 
(X) sjungit karaoke 
(X) fångat en snöflinga på tungan 
(X) dansat i regn 
(X) Är käär 
(  ) varit otrogen 
(  ) har bilddagboken 
(X) msn 
(  ) fantiserat om en kompis 
(X) rymt hemifrån 
(X) vart vaken en hel natt 
(X) kört bil 
(X) kört moppe 
(  ) gjort bort mej i matsalen 
(X) slagits 
(X) blivit mulad i snöbollskrig 
(X) mulat någon i ett snöbollskrig 
(  ) varit i knytnävsslagsmål 
(/ ) blivit arresterad 
(X) Slagit någon i ansiktet 
(  ) blivit knäad i huvet 
(X) sprungit in i ett träd 
(X) tänt eld på ngt 
(X)  hamnat på sjukhus/akuten 
(  )dödat ngn
(X) Är du emot djurplågeri?

"

To the world you are someone, but to someone you are the world.

En resa till skåne kanske?

Jag vill åka till skåne! Träffa min pappa, mina vänner och eventuellt träffa Emil. Jag vill verkligen åka ner dit och jag behöver bara trycka på en knapp så har jag bokat resan, men jag måste lägga ut av mina egna sparpengar om jag ska boka eftersom jag vet inte om soc kommer betala resan och jag kan inte ta reda på det förrens imorn... Så, ska jag chansa och  boka resan med mina pengar och riskera att inte få tillbaka dom eller ska jag vänta tills imorn så jag vet säkert?


Frukost!

Mini pannkakor, jordgubbar och ett stort glas juice!

Always the same

Som vanligt har jag inget speciellt för mig just nu, lyssnar på musik och är inne på msn och facebook typ. Hade tänkt dra till ekerö och träffa Nikki och Catrine men det var lite sent påtänkt att dra vid halv elva... Så jag har ätit jordgubbar och glass istället, yummy!


Lite för små kanske?

Tommie fick för sig att pressa sig i mina jeans shorts... Han lyckades få på sig dom, kanske lite för små, eller vad tycker ni?


Hulken-varning?

God morgon!

Nu var det dags att blogga igen, det var ju ett tag sen... 

Igår var Elin här, och sov här. Vi, jossan och Helene & Jerka gick ner till badet när det spöregnade och badade, vattnet var skitvarmt, varmare än på land! Och det var jättemysigt att bada på kvällen i spöregnet faktiskt. Sen undrar jag vad som hände med det fina vädret? Jag vaknade av spöregnet igår, men senare på dagen var det ju jättevarmt och sen på kvällen började det spöregna igen (?)
Imorse vaknade jag vid 7 tiden av att jag låg i vardagsrummet med solen rätt i ansiktet och höll faktiskt på att dö av värmen, sen gick jag vidare in i mitt rum och såg att Elin hade tagit mina sovkläder där hon låg raklång i min säng. Sen vaknade jag på nytt för sådär 20 minuter sen och då var Elin snäll och gjorde frukost på sängen! (även fast det borde varit jag som bor här som skulle gjort det)

Michael Jacksons död fejk?

Kolla in videon, är Michael Jacksons död bara fejk?
Själv tror jag inte att det är fejk, men det skulle inte förvåna mig. Sjukt mycket pr inför kommande turnén isånnafall.



myPod

Har just laddat in lite nya låtar i min iPod, det var väl på tiden eftersom jag inte har lagt in något sen... Mars?

Har haft tråkigt största delene av dagen och inte gjort någonting, sen åkte jag till prästnibble och var med Emil nere vid bryggan. Det är i stort sett allt jag har gjort idag, jag och Elin skulle ju till stan i morse men vi kom bara till stan eftersom hon inte fick ut sina pengar av någon konstig anledning...
Puss

En sån här iPod har jag ! iPod classic 120 GB

Love story

Älskar låten!

En riktigt bra blogg!

Sheerblondes, en riktigt bra blogg som testar olika skönhetsprodukter och betygsätter dom sedan. Läs den här!

Läggdags

Kom just hem, har varit och badat idag igen, Elin är här och vi ska sova nu, vi ska upp tidigt imorn och dra in till stan och köpa en tröja som Elin har lagt undan. Sen om allt går planenligt så ska jag åka vattenscooter me robin och Emil! Puss ovh godnatt !

RSS 2.0