Panik!

Jag har spenderat större delen av kvällen åt att sitta med 178 olika gymnasiekataloger. Jag får ångest, det känns som att man knappt har någon tid att välja, det är ju trots allt bara tre månader kvar tills man ska välja... Men nu har jag släppt det, vad ska jag göra nu? Plugga kanske?

Typ såhär ser jag ut nu. Glasögonen på, Pillan goes Pluggis!


Knaas

Shit, hade helt glömt bort att blogga, det var ju ett tag sen nu. Har inga planer för utgång ikväll, istället kommer Danni hit! Vi ska äta lite gott och äta tårta, halloweentårta. Kanske ska ta en sväng förbi stenhamra och hälsa på stackars Towe oxå? Vi får se, just nu ska jag försöka göra läxor (superkul!)

Knaaas


Förlåt!

Jag har verkligen inte uppdaterat på... få se nu, Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag. Sex dagar, inte okej! Jag har verkligen inte haft tid att sitta vid bloggen, orkar inte skriva ner allt jag gör och ta bilder på allt som händer i min vardag, mitt liv är inte så intressant... Men träffade älskling idag och vi gick och åt lite gott, fick en parfym av honom också. Love it! Nu sitter jag med Jossan bredvid mig som bara väääntar och vääntar på att jag ska bli färdig med datan, ville bara berätta att jag lever.
Puss ♥


Something

Kollar på film just nu, har haft lite svårt att smälta allt som hänt men jag mår ganska bra nu. Har inte gått i skolan sen i onsdags, jag och Helene har målat och tapetserat om mitt rum senaste dagarna, ni kan få se resultatet nån annan gång. Ville bara uppdatera er lite. Puss


R.I.P.

Hanna skickade just en bild på jesper från förra året.

Så söt...


Minnesvideo ♥

En minnesvideo tillägnad Jesper Steen Söderdahl, gjord av Elin Palmumaa. Tack Elin ♥


Vila i Frid.

Den 13 oktober 2009 förvann en nära vän till mig. Jesper Steen Söderdahl, du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Du kunde inte gå förbi en utan att få en att le, du kunde inte prata med någon utan att få personen att skratta, du finns du inte längre här och sorgen ligger som ett täcke över alla som kände dig. Trodde aldrig att jag skulle behöva säga det här men, R.I.P Jesper "Husmusen" Steen Söderdahl. ♥





Hela skolan sörjer :'(

Tyst minut i församlingsgården.



Jesper, du har en plats i mitt hjärta som ingen kan ersätta, Vila I Frid ♥


Tråk..


Såhär kul har jag i väntan på Fredrik och Malin..


Mys !

Ska snart ner till bryggan med malin och Fredrik och käka godis och dricka té, mysigt va? så ska jag ta med en filt och så ska vi sitta där o snacka :P
Pösss


Godnatt !



Sitter och smaskar på godis och frestar Towe som är sjuk i cam ! Haha, var på bio med lillsyrran idag och såg The Ugly Truth, skitbra, rekomenderas starkt!

Nu ska jag fortsätta snacka med Towe ett tag sen ska jag sova!
Godnatt ♥


frågorna

Skrivet av anonym:
hej , för det första vill jag säga att jag tkr du har en jätte bra blogg och att du är jätte söt sen har jag några frågar som det skulle vara jätte snällt om du svarade på , kul att veta lite om dig eftersom att jag följt din blogg ett tag nu ! .
hur många pojkvänner har du haft och isåfall vad har dom hetat ?. Jag har aldrig haft ett riktigt "seriöst" förhållande,
hur många har du kysst ? Ingen aning, håller inte koll på det  :p
hur många syskon har du ? Jag har två riktiga systrar, två halvbrorsor, två halvsystrar, två fosterbrorsor och en fostersyster, många va?
varför bor du i fosterfamilj ? För att jag ville inte bo med min riktiga mamma av olika anledningar..
skulle vara glad för svar :) Hoppas svaren duger ! :)

Skrivet av anonym:
du gick i fagersjö skolan. Hahah ja det gjorde jag, när jag gick i fyran typ !

Skrivet av anonym:
vem är din älskling ? :Ohar du kille ! Ja det kan man väl säga :P

Gud så dålig (men duktig) jag är!

Jag har verkligen inte haft tid att blogga, jag har pluggat som en dåre. Nu är det så att i vår skola så lastas vi på med sjukt mycket läxor som vi ska göra på sjukt kort tid! Bara senaste timmen har jag legat i min säng och läst 15 sidor historia om första världskriget och skrivit ett helt jävla A4 men svar på massa frågor. Nu är det bara ännu ett A4 kvar att skriva sen ska man göra ett prov på hela skiten imorn...!

Idag hade jag endast en lektion, och sen utvecklingssamtal. Samtalet gick väl ganska bra, lite halvtråkigt för det var precis samma som förra gången. Sen kom jag hem och tog hand om Choisy och valparna!

Nu ska jag gå på en promenad och prata med älskling ♥


Jobbigt

Jag har knappt tid eller ork att blogga om dagarna numer, fullt upp med skola, plugg och annat. Ska försöka blogga imorn ordentligt! Nu ska jag göra mig i ordning sen sova! Godnatt ♥


Sammanfattning av helgen

I fredags åkte jag Towe och Danni till stan och traffade två killar från min prao, så vi satt vid gamla stan/slussen ett tag sen stack danni och vi andra började röra oss mot fiket som jag praoade på. Klockan tolv på natten men men, så dom öppnade där och vi satte på musik och käkade pannkakor och bullar, stack därifrån vid 4 på natten och jag och Towe hade ingen aning om vart vi skulle sova så vi ringde Danni som det var tänkt att vi skulle sova hos och vi fick sova i soffan i hennes källare. Riktigt knäpp kväll, men den var lyckad så länge den varade, morgonen efter fick vi massa skit för att vi varit ute hela natten och jag svarade aldrig i telefon när Helene ringde och jag hörde inte av mig osv.




Lördagen var jag hemma, Hanna och Jerry kom hit och åt middag, Felix var också här. Det var ganska lugnt och så det var mysigt!


Vid middagsbordet drar Jerka upp ett litet skämt och fredagen:
-Vad är det för skillnad på E.T och Pernilla?
(tystnad)
-E.T ringer hem


Hejdå !

Ska träffa towe och danni nu, vi hörs imorn! ♥


Trött!

Jag är så trött att jag håller på att storkna, ska krypa ner i min svala sköna städade säng, - nej jusste det kan jag inte för att min säng ser ut som helvete just nu med massa kläder och väskor, och den är jättavarm pga värmekudden som ligger där. Hmm, ska nog städa lite innan jag lägger mig men frågan är; orkar jag?


Outfit



Bilder från gårdagen

Var med towe igårkväll ett tag i stan efter att jag slutade jobba!

Köpte nån konstig läsk, skitgod!





Skitdålig update

Jag har knappt uppdaterat någonting, men det är inte så mycket som händer just nu, jag går upp, åker till jobbet, jobbar, åker hem, kollar på idol, duschar och går och lägger mig osv... Inte särskilt intressant eller hur?

Imorn är sista dagen på Cafe La Rose, sen är det back to school. Tråkigt tycker jag, menmen, så är det...
Jusste, ni vet Ken Ring? Hans fru, dotter och son var och fikade hos oss idag, Kelian är ju bara för söt!


Det är Ken Ring och Kelian som sjunger, så söt han är!


RSS 2.0