Tillbaka

Jag skulle komma hem från skåne den fjärde januari egentligen men jag ville inte vara kvar hos pappa så jag åkte hem igår...

När jag kom till T-centralen hämtade Helene mig och så åkte vi och plockade upp Hanna. Efter det bar det av till Kista där vi letade lite nyårskläder, jag hittade en jättefin klänning på MQ för 699 kr, som jag köpte såklart! Hanna hittade också en jättefin klänning på MQ. I skåne så var jag med Cia de få dagarna jag var där och jag fick reda på att hennes gamla kille var 25 år, alltså tio år äldre än henne och det är fan sjukt  men hon har en ny kille nu och jag trodde ju aatt han hade en passande ålder men han var tydligen 23, inte så mycket bättre.


Skriver kanske mer senare, om inte, Gott Nytt År!


25 december

Julafton vart väldigt lyckad igår, vi firade hos familjen Öholm och började med lite kalle anka, sen var det en suverän julmiddag, tyvär så orkade jag inte så jättemycket. Efter det var det lite fika sen paketöppning, jag fick
En Ipod & högtalare- och alarmklocka
Ett Presentkort på MQ laddat med 500 kr
En tunika
Lovika vantar (av misstag fick jag två par)
Två par örhängen
Sen kommer jag inte ihåg mer, men jag gav ju bort några grejer oxå
Ett halsband med dubbelhjärta till Helene
Ett halsband med ett hjärta till Hanna (Jag har lite dålig fantasi eftersom både Hanna & Helene fick halsband med hjärta på, till och med samma märke)
En dagbok till Jossan
Ett kit med shower gel & body spray från till Jerka

Ett kit med shower gel & body spray med annan doft till pappa
Ett gulligt halsband till isis

När vi skulle åka hem följde Sassa med plus att Felix & Neda skulle med plus att vi skulle plocka upp Rille på vägen, då skulle vi alltså jag, Felix, Neda, Helene, Jerka, Sassa och Rille i en liten BMW som rymmer max fem pers, det slutade med att Neda körde, Felix satt där fram, Helene, Jerka & jag satt i baksätet och Sassa satt i mitt knä, då var det proppfullt så när Rille skulle in så slängde vi in honom i bakluckan XD
Senare när alla gått och lagt sig låg jag & Sassa i sängen och ringde till massa kompisar till kvart i fyra på morgonen och lyssnade på när Helene snarkade genom väggen, hahaha
Idag fyllde Rille år också så honom har vi firat hela dagen, nu är de sista gästerna på väg hem!

Imorgon åker jag till skåne med tåg så jag har lagt in över 700 låtar på min nya iPod eftersom man ska åka i över 4 timmar med världens drygaste unge (Jossan alltså), det innebär att jag antagligen inte kan uppdatera mig här på bloggen.
Puss & Kram


Julgran

Nu har vi klätt vår fina julgran, så här ser den ut

Puss & Kram

Dagen innan Julafton!

Imorgon är det julafton, kan ni fatta det?? Det kan inte jag, kan bero på att jag inte känner någon julstämning alls. Jag väntar på Helene nu som är i gamla huset sen ska vi klä julgranen (som vi inte gjorde igår).

Sen kan jag säga att jag längtar sjukt mycket tills jag åker till skåne och får träffa min pappa och min älskade bästaste vän Cia!!
Puss & kram

Come on baby, I want to party

Jag hade tänkt ducha innan jag gick och la mig men så kollade jag på klockan, kanske lite sent... Jag fattar inte hur jag fortfarande kan vara vaken, jag brukar sova som en stock vid 23 tiden på helgerna om dagarna varit lika stressiga som denna. Jag tror jag ska leta upp Helenes kamera och ta lite bilder, känner mig fotosugen!

Jusste, den 26/12 åker jag ner till skåne till papi med Jossan, så får jag träffa min älskade vän Cia (Patricia) som jag inte träffat på ett år och jag längtar så jävla mycket till fucking underbara Tomelilla, så ska jag & Cia mellandagsplundra i Ystad! Kommer hem 4/1 igen.

Jag känner mig också så jävla stolt, jag har hållt mig borta från rökning så jävla bra, inte mkt alls. Jag vet att när jag kommer ner till skåne så kommer ju rökningen komma igång igen eftersom Cia röker och jag kommer väl antagligen feströka ganska mkt, pratade med Cia häromdan och hon hade redan då planerat in massa fester vi skulle gå på. Jag orkar verkligen inte dra ut och festa varje kväll, på Cia lät det iaf som att vi skulle göra det och att den värsta festen skulle vara på nyår, vem kunde inte gissa det?
Puss & Kram

Julfix & trix

Idag åkte jag. Helene och jossan först till allhallen och kollade på julgran, sen åkte vi till troxhammar och plockade upp mor min... Sen åkte vi till ekerö centrum och släppte av mamma o Jossan medans jag och Helene köpte glögg och lite juldricka till ca 15 pers, sen gick vi till skomakaren och klackade om mina skor och fick dom lite tvättade... Sen åkte jag och Helene tillbaka till allhallen och köpte granen vi tittat på sen åkte vi hem... Nu ska vi röja upp i flyttkaoset och ställa in vår fina julgran (lite sent, men bättre sent än aldrig !)
Puss & Kram

Godmorgon folket...

Eller kanske inte godmorgon, jag vaknade för en timme sen och har bara latat mig sen dess, men nu är det ju lov och då ska man väl lata sig?
Jag är otroligt baksugen idag så antagligen kommer jag baka snart... Eller bygga pepparkakshus (vi har inte byggt vårt än haha).

Igår satt jag och fifflade med designen, vad tycker ni? Jag fick lite problem med kantlinjerna och ska nog fixa det senare men säg gärna vad ni tycker om den!
Puss & Kram

Vinterdrink



1 PORTION

1 liten kartong hallon
2 persikor

Detta är en ganska trögflytande uppiggande juice, perfekt nu till vintern då man ofta känner sig lite extra trött. Det går bra att tillsätta ett par äpplen om man vill ha juicen tunnare. Ta ut kärnorna i persikorna innan du mixar ihop frukten.

Back in business

Anledninggen till varför jag inte skrivit på jättelänge är för att vi har flyttat!! Japp, vi flyttade förra helgen och internet kom nyligen. I tisdags var jag och hämtade mina glasögon och om ni har tur så kanske jag lägger upp en bild på mig med dom. I fredags var det dags för jullov, så jävla skönt!! Senare i fredags skulle jag och resten av tjejgruppen anordna ett mellanstadiedisco på fritidsgården och det gick ju ganska lyckat. Det kan hända att jag lägger upp en massa bilder på bl.a nya huset, mitt rum, mig med glasögon (som jag ska ha på heltid tills 31 januari då jag ska testa linser). Och igår var jag och Fredrik i solna och shoppade lite, här är en lista på vad jag köpte:

Stickad brun cardigan, Vero Moda 159;-
Vit sjal, H&M 59;-
Cocos parfym, Yves Rocher 92;-
Tofsar, H&M 19;-
Miracle Touch Foundation, H&M 145;-
Solpuder, H&M 49;-
Parfym Vanilla, The Body Shop 119;-

På ca 1 timme hann jag köpa upp 642 kr... Det är illa.
Puss & Kram /P

Idol-finalen


Vem tror ni vinner? Jag hoppas på Alice, lixom hon har nästan alltid varit exemplarisk så jag tycker att hon skulle bli en riktigt värdig vinnare. Men Kevin är ju också suverän!! Kommer antagligen sitta bänkad framför tvn ikväll.
Puss & kram

Morfinkalas i skolan

Har hänt mycket idag. Malin hade hållt i morfin som hon trodde var värktabletter och då hade en lärare sett det och tagit dom, det var inte hennes men läraren trodde det. Malin fick gå upp till rektorn och förklara men dom trodde inte på henne, dom trodde atthon hade tagit en tablett och dom skulle ringa hennes mamma, polisen och en ambulaans för att dom ville försäkra sig om att hon inte hade tagit någon. Malin skulle gå iväg, hon ville inte vara kvar i skolan så hon gick ut och jag skulle bara hämta min mobil, när jag kommer ut så ser jag Fouzi sprina åt det hållet som malin gick åt, längre bort ser jag Malin springa för livet, förbi förskolan och då ringer jag henne för att jag ser att Fouzi vänder och går tillbaka till skolan sen möter jag henne vid förskolan och vi kutar därifrån och sätter oss i en port i en kvart typ, sen drog vi hem till Julia och gömde oss där eftersom våra kompisar hade rignt och sagt att polisen letade efter oss båda. När vi kom hem till Julia så började hon göra nudlar åt oss så vi kunde lugna ner oss lite och då ringer Fouzi och jag svarar:

- "Hej det är Pernilla"
- "Hej Pernilla det är Fouzi, har du malin där?"
- "Nej jag har bara hennes telefon hon sprang åt ett annat håll" (Det var en lögn med tanke på att hon stog och viskade bredvid mig)
- "Ljug inte för mig, jag hör att hon är bredvid och viskar. Vart är ni??"

Då bad malin mig att lägga på så jag gjorde det. Sen övertalade jag Malin att vi skulle ringa Fouzi och berätta vart vi va så vi kunde reda ut allt så då fick jag ringa tillbaka till honom och säga vart vi var, sen kom han hem till Julia och pratade med oss sen körde han oss till skolan igen då Malins moster kom och hennes mamma sen satt dom och snackade i flera timmar typ... Som tur är så lyckades jag dra mig ur allting så jag slapp prata med polisen vilket jag egentligen skulle ha gjort eftersom jag hjälpte Malin att gömma sig. Sen var dagen slut...

Jusste, vi hade luciatåg idag, det gick sådär... Vi hoppade över en vers i tomtesången, och Jullan tappade sitt ljus när några sjöng solo och skrek "aaah" så att alla kollade på henne. Haha lyckat luciatåg asså.


Vinterfrisk.

Nu när vintern är här och solbrännan nästan är borta så känner man sig ofta ganska grå. Som tur är finns det många bra produkter och knep att använda sig av om man vill se sådär härligt fräsh ut ändå. Här kommer några tips:
1. Peela huden En effektiv peeling tar bort det översta hudlagret och ger hyn ett nytt friskt glow.


2. Återfukta Använd en återfuktande bodylotion för att få en mjuk, len hy. En rekommendation är Niva bodys "Rich Caring Milk" för torr hud.
3. Gradvis brunare utan sol ACOs Sunkissed bodylotion ger en stegvis brunare hy vilket gör det lättare att kontrollera färgens jämnhet. Om du trots detta får en fläck på hyn går det enkelt att peela bort i duschen när du är blöt.

4 steg till längre ögonfransar

1, Värm ögonfransböjaren med en hårfön och böj sedan fransarna försiktigt
2, Dra sakta upp mascaraborsten ur förpackningen och snurra den lite för att undvika klumpar på borsten
3, Zick-zacka borsten genom ögonfranserötterna för att få dem separerade
4, Lägg lite extra mascara längst ut på topparna för att få dem att de extra långa ut


Torsdag 11 Dec

Idag var jag vi gamla stan på julmarknad med klassen och det var ganska trevligt, men jag köpte nästan inget. Köpte en liten sminkväska och sen köpte jag bara några lotter. Sen skulle jag med Malin och pierca henne i tungan men när alla hade samlats och vi skulle börja dra oss hem så sträckte hon ut tungan så satt det en piercing där! Jag ville ju vara med när hon gjorde det men det gör ju inget. Nu ska hon bara försöka dölja den för sin mamma, och om jag känner Malin rätt så kommer hon inte lyckas så bra XD
Jag kom hem för ett litet tag sen och gick ut med hundarna och sen har jag bara suttit vid datan, ska nog försöka fixa till min blogg lite :)
Puss & kram

Onsdag 10 Dec

Jag har varit lite seg på att skriva den senaste tiden, men internet har också varit något fel på så det är ju inte bara mitt fel.
Idag så var det ganske lugnt i skolan, men jag får yrsel attacker 24/7 och det är skitjobbigt, det känns som att man ska svimma vilken sekund som helst. Hursomhelst så började dagen med SO, fortsatte  med idrott (som jag inte var med på p.g.a mina yrsel attacker). Efter så hade vi lucia träning så vi slapp lite av AL-tiden, sen när luciaträningen var slut så skulle alla gå tillbaka till AL-tiden och göra matteprov. För en gångs skull tror jag att det gick bra efter som jag svarade på alla frågor, även dom på VG- MVG delen, så det är bara att hoppas att jag haft rätt då. När man gjort klart provet fick man gå mne då var jag tvungen att sitta kvar och vänta på bussen i 1 och en halv timme... Kul!
Snart kommer Helene och Jerka hem, då vi ska äta (hoppas jag) sen ska jag iväg till allhallen och jobba i cafeterian.
Puss & kram

Lussebullar


Jag har bakat lussebullar!!


Fredag, Lördag & Söndag

Ledsen att jag inte skrivit något de senaste dagarna, men här får ni en kort update!

I fredags var jag ute med Julia C, Jullan, Amanda, Fredrik och Natha. Det var första fredagen på länge som jag varit ute i stenhamra och varit nykter, jag vart erbjuden massa olika blandningar av sprit men jag har lovat Helene och en hel del andra att jag inte ska dricka och jag är en sån typisk person så om jag gör det ändå så sätter det sig på samvetet och det är inte kul(!).
Efter vi hade varit ute ett tag så var vå på gårn där det var 5-kamp i godisätning, jag och jullan var i ett lag då man skulle vara två i varje lag. Första grenen skulle vi äta upp en varsin Mums-Mums från en jätteliten papperstallrik utan att använda sina egna händer, jag tror att vi kom typ 3:a av 7 lag. Efter det skulle man äta ett godissnöre utan att använda händerna och jag chansar på att vi kom 4:a då. Efter så fick alla ett varsitt tuggummi och så skulle man välja en i laget som skulle blåsa den största bubblan, det vart jag som skulle blåsa, och jag tror vi kom 2:a eller 3:a. Sen skulle en i laget plocka ur 5 gelehallon ur en skål med mjöl och havregryn med munnen och Jullan fick göra det, vi kom kanske 4:a. Sista grenen var det jag som fick köra då man fick en cola light och två mentos som man skulle stoppa i colan och dricka upp utan att spilla, alla spillde ju lite så då var det bara den som drack upp först som vann och jag kom 4:a. Totalt kom vi 4:a i hela tävlingen. sent på kvällen gick jag och Julia hem till henne och sov där.

Igår åkte jag, Jossan och Helene till Hund 08 mässan i älvsjö och var där i stort sett hela dagen och det hände inte så mycket då...
Idag ska jag och Jossan julhandla i kista så jag skriver ett inlägg senare ikväll.
Puss & Kram


Skämtstund.

En familj sitter runt middagsbordet och sonen frågar om han kan få ställa en fråga. Pappan svarar.

"Ja visst, fråga på bara"

Den unga mannen frågar sin pappa: "Pappa, hur många olika typer av bröst finns det? "

Pappan blir lite förvånad, men svarar: "Jo min son, det finns tre sorters bröst.
I 20-års åldern har kvinnan bröst som är som meloner, runda och fasta.
Runt 30 - 40 Års åldern är brösten som päron, fortfarande fina men lite hängiga.
Efter femtio, blir brösten som lökar. "

"Lökar?"

"Ja, när du ser dem, får de dig att börja gråta"

Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern frågar: 

 "Kan jag ställa en personlig fråga? -  "Mamma, hur många typer av penisar finns det?

Mamman blir lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar:

"Jo min dotter, en man går igenom tre faser.
I 20-års åldern är en mans penis som en ek, ståtlig och hård.
Runt 30 - 40 års åldern är penisen som en björk, flexibel men pålitlig.
Efter femtio blir penisen som en julgran
."

"Julgran?"

"Ja, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration."

HAHAHA XD

Vad sa salladssåsen när du öppnade kylskåpet?
"Please close the door, I'm dressing!"

Eller inte...

Blev ingen träff med Melanie idag, det blir imorrn istället.

Så istället för att träffa Melanie så följde jag med Helene och Rille till nya huset och fixade lite, jag torkade ur skåpen och rengjorde en vit skinnfåtölj. Sen orkade jag inte vara kvar så jag åkte hem och pysslade lite. Kan kanske lägga in bilder på det jag skapar :)
Puss


Ska träffa Melanie nu!

Melanie är i stockholm nu och jag tror inte jag har träffat henne sen i juni. Så nu jag ska ner till ekerö centrum och fika lite med henne :)
Nu väntar jag på Helene så hon kan skjutsa mej till svanhagen sen åker jag buss därifrån. Kan faktiskt pyssla lite sålänge, lite julpyssel :)
Puss

4 December

1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga.



Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Ska du ner till matchen vi 7? <3<3.

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
På toa :P kom till tåget :P <3<3

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
JAG ÄLSKAR DEJ! <3 


Vilket sms blev du mest berörd av?
Engelska och biologi prov :O


Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
Men har inte hon någon tändare da??


Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
shit du är blond asså hjärtat


Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Hon har inga :P <3


Piercing

Kollade lite på nya piercingar till min navel, hittade dom här.
Jag tycker dom är ganska snygga, vad tycker ni?

Dom kommer från puss.se

Klänning

Hittade den här otroligt söta klänningen från Nelly.com
Är den inte fin? Kostar däremot 499;- och jag är ganska pank... Kanske någonting man kan önska sig i julklapp?


roligt

svara med numren i din telefonlista på mobilen

har du pussat nummer 4?
annie, nej

vad har du för relation med nummer 21?
Ellen, bra kompisar

när ska du träffa nummer  34?
isak, på jul lovet hoppas jag.

är nummer 18 söt?
Cia, skit söt!

vad var ditt första intryck av nummer 36?
Ivana, kommer inte riktigt ihåg...

hur/var träffade du nummer 9?
Becca, flyttade till henne

gillar du nummer 40?
Jossan, älskar henne

har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Amaru, nej

när ska du träffa nummer 14 nästa gång?
Carro, ser henne hela tiden

är du nära vän med nummer 41?
Julia C, ja

har du gått på bio med nummer 28?
Helene, Ja

skulle du kunna dejta nummer 39?
Jesper, Nej


vad pratar du och nummer 51 oftast om?
Malin, allt möjligt & omöjligt

känner du nummer 5?
Isis, ja nästan hela livet

skulle du kunna ge nummer 33 en kram?
Hanna, självklart

vad har du och nummer 66 för relation?
Towe, barndomskompisar


Det värsta som skulle kunna hända mig...

När jag flyttade till Helene och Jerka så var jag inte riktigt mig själv, jag spelade lite "ängel" om man säger så, bara för att få ett bättre intryck... Jag tror jag kanske ångrar det nu eftersom när jag inte orkar spela  snäll längre så blir jag ju mig själv... Egoistisk, nonchalant, elak och inte ett dugg hänsynsfull. Jag blir nästan orolig att dom skulle ångra sig, att dom kanske inte trivs med mig längre (om dom ens har gjort det?), det är ju hur enkelt som helst för dom att ringa Soc och säga att dom inte trivs med mig och att det kanske är lämpigare om jag flyttar till en annan familj. Nu hoppas jag att dom inte känner så, men om dom skulle göra det, tänk om dom kanske inte trivs med mig, jag lovar och svär att jag skulle linda in mig i tunga kedjor och hoppa i sjön mitt i vintern om jag var tvungen att flytta härifrån.


24 dagar kvar...

...Till julafton, någon mer än jag som längtar? Kanske är dags att skriva en önskelista snart, men jag tycker inte ens om att önska mej saker, julen är till för att ha kul, fast man skulle inte ha lika kul utan julklappar, så det är väl bäst jag önskar mej någonting då... Kanske lägger in önskelistan här sen.

Jag har jätteont i huvudet och jag vet inte varför, känns som att huvudet ska sprängas vilken sekund som helst, och varje gång jag tar ett steg så dånar det i skallen, är det normalt? Jag åkte hem från skolan för att det gjorde så ont men det var bara två lektioner kvar... Nu ska jag vila lite, mysa ner mig i soffan ett tag!

P.S. anledning till varför jag inte lägger in så många bilder beror endast på att jag är så jävla lat så jag bara orkar inte, ska försöka fixa fram lite bilder :)

RSS 2.0