trött och irriterad

Sitter med en kopp te och ska snart sova, måste smörja in nacken med ormsalva (typ smärtstillande). Varje jävla dag när jag vaknar så har jag ont i nacken, jag har testat ta bort några kuddar, sova med fler kuddar o.s.v men inget funkar! Så nu har jag min ormsalva och ska sova gott och vakna utan nackont och huvudvärk (om jag inte gör det kommer jag fan skära av huvudet !)
Puss


Nyårsklänningen!

Jag var i stan och shoppade en nyårsklänning igår! Och en sjal.



Fin och fräch

Har just duschat och gjort mig i ordning. Väntar nu på att maten ska bli klar, doftar så otroligt gott! Ska äta entrecote och klyftpotatis!
Puss!


Var är Fjant?!

Någon mer som vet vilken film "trolltyg i tomteskogen" är? Det var världens sötaste film som jag alltid kollade på när jag var liten, den brukade visas strax innan jul för väldigt väldigt länge sen. Hursomhelst så har jag lyckats ladda ner den! Ska kolla på den nu.
Puss


Fjant






öööh, en hel tomtearme...!


Juldagen med födelsedagsfirande!

Julafton är över och alla verkar glada och nöjda här hemma, gårdagen firades hos fam Öholm, vi kollade på kalle anka, åt god mat och öppnade paket (vilket tog typ två timmar). 
Idag firade vi Rille som fyllde 18, det har varit fullt hus hela dagen, nu är man trött och vill bara sova (i min supermysiga pyjamas jag fick i julklapp).












 Puss


Juuuulaftoooon!

Ska göra mig i ordning snart, hjälpa Jossan också att fixa hennes hår. Runt halv tre ska vi bege oss till stenhamra för att fira resten av dagen med familjen Öholm!

Mer update imorn, ni får ha en riktig god jul!


Två dagar kvar. TVÅ DAGAR!

Har slagit in dom sista julklapparna och förberett lite. Fick reda på att min lillasyster ska fira jul med oss, vi får väl se hur det går. Ska hämta henne imorn och sen åka vidare med henne till stan och träffa Melanie så hon får sin julklapp!
Snart är det jul också... Och alla julklappar inköpta, julstämningen på topp och massa snö! Nu ska jag göra mig i ordning och sen lägga mig, puss!


Nu var det dax igen!

Nu ska jag väl börja blogga igen, sådär lagom innan jul (bara tre dagar kvar)! Sitter hos Isis nu som övertalade mig att skriva ett inlägg, ska försöka fortsätta blogga efter det här ockå... Hoppas det går !
Jag har bakat kladdkaka med Isis, och köpt godis. Ska gå ut på en promenad i vasaparken nu.
Puss

RSS 2.0