Min dag

Idag var jag och Elin i stan och shoppade lite, jag köpte en klänning från OHIO som var jättesöt och en ny navelpiercing, en playboy piercing ;) Helene var ju inte så överlycklig av att jag hade köpt den men det var ingen fara direkt. Sen gick vi till älskade Taco Bar och käkade, snabb och enkel sammanfattning av dagen!


Klänningen jag köpte, var tvungen att ta av min mina skor och det var skitskönt att gå barfota i gräset efter att ha gått runt i stan med ett par 10 cm klackar.

Sen la vi oss i gräset och vilade lite

Söta Elin

and tha playboy piercing ;)

Puss på er!

To do this summer

Tänkte uppdatera min "To do this summer" lista lite

[/ ] Bli brun!
[  ] Åka till skåne
[x] Tälta
[  ] Sova under bar himmel
[x] Kvällsdopp
[x] Nattdopp
[x] Dygna
[  ] The Voice 09
[x] Sommarflörta!
[  ] Grönalund
[  ] Åka båååt!
[x] Shoppa

Here we go again

Ska ner till badet och träffa Emil, sen kommer Robin ner. Bloggar mer när jag kmr hem. Pussar

Jag har badat med vovven och Ivana!

Har badat med Ivana och Emmet idag, det är riktigt härligt nu på eftermiddagen då det blir lite svalare i luften... I alla fall så badade vi och vi lyckades få Emmet att bada också, men han vill inte gå så djupt, så vi band fast honom... Det gick inte så bra eftersom han bara ylade och skällde då. Slutade med att vi fick gå upp och sola istället med honom.

Sen har jag varit duktig som vanligt, jag har plockat undan, diskat och torkat av i köket, plockat undan i matrummet och hallen och dammsugit! Mitt i allt kom Helene hem med massa kassar från city gross som jag hjälpte till med att plocka in, och inte nog med det så har jag tvättat!








Puss

OH MY FUCKING GOD

Sommarplågan 08, alla lyssnade på den här låten, till och med skolans favoritlärare Kathy lyssnade på den!

Here it comes, brings back memories huh?


Header

Bytte ut headern till min gamla, lite somrigare, hoppas ni gillar det!

Nattdopp^^

Har just kommit hem efter ett härligt nattdopp med Robin, Emil och nere vid badet var Camilla (en tjej som bor i området) och hennes kompis. Skit härligt, 20 grader i vattnet och då är det på kvällen, tänk på dagarna då det är 30 grader i luften, då är det härligt!

Ska hänga upp den blöta bikinin jag har på mig nu och byta om, sen ska jag väl sova kanske..? Iallafall, godnatt älsklingar ♥

Lite tråkigt jag har...

svara med numren i din telefonlista på mobilen

har du pussat nummer 4?
Alex, nej

vad har du för relation med nummer 21?
Emil, barndomsgrannar & kompisar

när ska du träffa nummer  34?
"Hulken", aldrig hoppas jag

är nummer 18 söt?
Elin, japp!

vad var ditt första intryck av nummer 36?
Isis, var alltför länge sen för att komma ihåg

hur/var träffade du nummer 9?
Becca, flyttade hem till henne

gillar du nummer 40?
Ivana, ja!

har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Adam, ja

när ska du träffa nummer 14 nästa gång?
Cissi, ingen aning

är du nära vän med nummer 41?
Izza, nja inte längre, bättre förut

har du gått på bio med nummer 28?

Fredrik, nej det tror jag inte

skulle du kunna dejta nummer 39?
Jonathan, har redan gjort


vad pratar du och nummer 51 oftast om?
Julia C, allt möjligt och omöjligt

känner du nummer 5?
Annie, jadå

skulle du kunna ge nummer 33 en kram?
Helene, självklart

vad har du och nummer 66 för relation?
Malin, BFF^^


Hellu ^^

Sorra för att jag har uppdaterat så dåligt, tyvär tror jag att ni måste vänja er med det... Jag är ju mest ute och solar och badar och är med kompisar, men iaf så kommer jag slänga in några bilder på nyinköpta grejer. bikini och en jättesomrig strandtunika!

Ligger i soffan och kollar på stylista och smsar lite med några kompisar, vet inte vad jag ska göra ikväll, några tips?
Puss ♥

Hos Hanna

Jag är hos Hanna nu, har inte så mycket tid att skriva men jag tänkte bara uppdatera så ni vet att jag lever, Jag eär med Viktor och Nicklas och Hanna och vi ska dra iväg nu, ska sova här. Puss ♥


Here we come

Ska snart dra till bussen, ska till stan med söta Hanna och shoppa upp mina pengar som jag fick igår ! Puss

Michael Jackson har dött


Drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem. En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack, rapporterar nöjessajten TMZ. 

Michael Jackson, 50, drabbades av en hjärtattack vid lunchtid på torsdagen. Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles. Sångaren andades inte när ambulanspersonalen kom till hans hem, rapporterar The Los Angeles Times. – När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online. "Väldigt dålig" När han förts till sjukhus talade nöjessajten TMZ.com med Jacksons pappa, Joe Jackson. – Han mår inte bra, bekräftade han då. En annan familjemedlem sade att " han är i väldigt dålig form". Jacksons mamma är på väg till sjukhuset. SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid. Los Angeles-polisen och livvakter har stängt av entrén till akuten på UCLA Medical center där han vårdas, uppger OK Magazine. 

Popstjärnan lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael, 12, och dottern Paris Katherine, 11, tillsammans med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II som kallas för "Blanket", som föddes 2002. Vem som är modern till det barnet är okänt. Rapporter om sjukdom Michael Jackson har sedan länge omgärdats av sjukdomsrykten: Tidigare i år kom rapporter om att Jackson tänkte skjuta upp konserterna i London i sommar och höst på grund av sjukdom. Jackson hade 50 konserter inplanerade i Londons O2 Arena, den första den 13 juli. Enligt flera rapporter hade han också drabbats av hudcancer, något som dementerades. Han led även av en kronisk lungsjukdom.

Källa: Aftonbladet

R.I.P Michael Jackson 29/8 1958 - 25/6 2009

Ny design?

Jag är sugen på en ny design... Sjukt sugen! Någon som vill hjälpa mig?

Yaay!

Har varit ute på en "långpromenad" nu med Choisy, gick till Ivana och hämtade min cykel där och cyklade hem med min långsamma hund, haha!

Sen fick jag lite pengar av Helene
200:- som var kvar av barnbidraget
200:- att köpa bikiniunderdel och underkläder eftersom mina hundar har käkat upp massa underkläder + bikiniunderdel
100:- för att jag är så snäll =)



Det kallas cashflow !

Hey babes!

Har inte uppdaterat något idag, fy mig! Har solat och badat hela dagen, skit skönt väder vi har, det här är riktig sommar!



Ligger i soffan nu och kollar på Family Guy och klappar katten, orkar verkligehn inte mer sol så det är därför jag sitter inne. Jag är lite udda om man jämför med mina kompisar, dom ska planera vad dom ska göra flera dagar före, jag tar hellre dagen som den kommer så har man fria händer att göra vad man vill, men nu har jag faktiskt planerat en sak i förväg, jag ska träffa Lia och hennes kompis imorgon! Hon bor ju i uppsala så hon är knappt i stockholm, men hon kom hit idag så jag ska träffa henne imorn! Ska bli sjukt kul eftersom jag inte har träffat henne på flera månader!
Puss på er ♥


FFF - Fyll Frysen Full!

glassbil

Glassbilen... Är det någon mer än jag som älskar glassbilen?

Jag och Jerka var just ute och köpte glass för 300 kr, glassbåtar, tuskisk peppar glass, sundborn vaniljglass och smack! Yaaay! Nu klarar jag mig ett tag i alla fall!



Sugen? Sammanlagt 38 glassar!

Herregud vad jag är snäll!

Har varit ute i solen hela dagen, skit härligt. Har badat idag igen med Fredrik och Jesper!

Sen har jag städat jättefint i köket, matrummet, hallen och hallen utanför sovrummen, sen var jag ute med hundarna på en härlig promenad! Jerka skulle ha gäster idag och då kanske det är lite extra kul om det är fint i huset!
Pussar ♥

Solbrännan *


Lite suddig bild men min bränna syns lite!


Tänkte bara slänga in dom här bilderna *stolt*
Puss & Godnatt!

Hemma !

Kom nyss hem, började dagen med att slänga mig ut på altanen och solade på förmiddagen, sen kom Hanna och Viktor och hämtade mig så körde vi till karlskär där vi var med massa människor, skulle tråka ut er om jag rabblade upp alla namnen + att jag inte visste vilka alla va ens xD Så idag var årets första frivilliga dopp! Sen åkte vi och käkade på kungsberga grillen sen åkte vi tillbaka till karlskär och tog ett litet kvälldopp. Sen körde Emelie (Hanna syrra) hem mig tillsammans med Viktor, Jesper och Hanna, alla andra dumpade vi i färentuna. Det var min dag! Hur var eran?
Puss ♥

(P.S. Jag har blivit brun idag! Gick ganska fort på förmiddagen så jag fick en rejäl bikinirand!)

To do this summer

Jag tänkte göra en lista på vad jag ska ha avklarat i sommar!

[/ ] Bli brun!
[  ] Åka till skåne
[x] Tälta
[  ] Sova under bar himmel
[x] Kvällsdopp
[  ] Nattdopp
[x] Dygna
[  ] The Voice 09
[  ] Sommarflörta!
[  ] Grönalund
[  ] Åka båååt! 

Ska lägga till lite grejer vartefter jag kommer på  något!
Puss

Jump!


Babes

Hej sötnosar!

Olivia va här tidigare idag så vi låg och solade lite och åt glass, skit mysigt !
Sen kom Sassa när Olivia hade dragit hem, så vi drog iväg till stenhamra och träffade massa människor ! Men jag drog hem lite tidigare eftersom jag har sjukt ont i huvudet och halsen, skit kul att det ska va varmt hela veckan och man är förkyld, hoppas det går över snart bara... Jag lät som en skata när jag prata så på bussen hem satt jag och hosta som en galning och det lät som om jag skulle spy, folk måste trott att jag var sjuk i huvet (?)


Puss & Kram 

Gamla sommarbilder

Hittade en skiva förut med mina bilder från min förra dator när jag bodde i stenhamra, så jag la in bilderna!





Två bilder på mig och Hanna, hennes syrra tog lite bilder och klippte ihop dom så det är väl fyra av oss båda! De bilderna tycker jag verkkligen om!






Nu är det sommarlov på riktigt!


Bild från förra sommaren i Drottningholm

Nu skiner solen, man sover ut om dagarna, och man är ledig! Synd bara att man har huvudvärk, ont i halsen och hosta... Men egentligen, vad gör det? 
Olivia kommer lite senare och då ska vi steka i solen lite grann, jag ska bli brun! Vi har både glass och jordgubbar hemma, en härlig dubbelhängmatta och vackert väder, ingenting saknas ju?
Puss ♥

Pic*





Godmorgon sjukling

Jag vaknade upp med huvudvärk i allra högsta grad. Jaja, nu ska jag väl lägga mig ner i trädgården och sola lite, bara solen vill komma fram igen! 
Puss

Midsommardagen

Igår var jag i Nacka och träffade Melanie och Carro och deras killar, det var jättemysigtoch trevligt. Funderade ett tag på om jag skulle stanna där kanske men jag hade ont i huvudet och nacken och idag förstår jag varför... Jag har blivit förkyld. Än så länge är det inte så farligt, får bara hoppas att det inte blir värre då. Jag åkte från Melanie vid halv nio tiden för att hinna med bussen hem, men hoppade av i stenhamra där Helene och Jerka var hos familjen Öholm. När jag kom hem vid elva tiden så gick jag och la mig direkt, vaknade strax innan tre på natten av att Hanna ropade "kom då kossorna" till hundarna (typ så som dom gör i arla reklamen). Då var det full fart i huset men jag somnade om jättelätt trots allt!
Idag har jag inte gjort någonting annat än att ligga i soffan och kollat film, men vi hade en jättemysig middag! 


Jag & Syster


Jag och syssling


En liten update var det då, så ni inte tror jag dött eller något, ska ta mig en liten promenad och få lite frisk luft innan jag går och lägger mig, jag är ganska hängig... Puss

Godnatt, tror jag...?

Jag ska kolla på Sex and the City nu, sen vet jag inte om jag går och lägger mig eller om jag ska kolla på någon film kanske...? 
Jag har varit duktig, jag har städat mitt rum, men jag har inte dammsugit och skurat än, det får jag göra imorgon eftersom Helene har gått och lagt sig och då kanske man inte ska köra igång dammsugaren haha. Sen har jag tagit en varm och skön dusch, ska låta håret självtorka över natten så får jag se vad jag vill göra med det imorgon, jag är sugen på att testa en ny frisyr... Några tips? I alla fall så blir det nog inga fler inlägg ikväll, godnatt! ♥

Midsommarplaner

Imorgon ska jag träffa min storasyster Melanie och min syssling Carro, jag har inte träffat dom på typ ett halvår så det ska bli riktigt kul! Men jag ska hem på kvällen innan det blir allt för sent, jag ska vara en av de som inte är ute och super på midsommar. Vad ska ni göra? Tell me! 
Puss

Beauty day

Jag och Elin har haft en liten "beauty day", först hade vi fotbad, sen smörjde vi in fötterna med härligt doftande krämer och målade tånaglarna, sen gjorde vi samma sak med händerna. Sen gjorde vi en hemmagjord ansiktspeeling av olivolja och socker, huden blir len som en babyrumpa! Efter det gjorde vi en ansiktsmask och smörjde in huden. Jättehärligt!








Kisses ♥

Sommartider


I taket lyser stjärnorna

Jag har just tittat färdigt på "I taket lyser stjärnorna", den är sjukt bra! De sista 20 minuterna i filmen bölade jag oavbrutet. En film jag rekomenderar starkt!
Nu ska jag sova, Elin kommer vid tio imorgon bitti så då ska jag vara pigg och glad, Puss

Mumma!



Efter en god middag är det bra att vila magen... Innan man trycker i sig massa jordgubbar med mjölk! Jag och Jerka var i Ekerö C tidigare idag och handlade lite, vi lyckades få med oss två askar med jordgubbar, nice huh?

New stuff

Jag tänkte lägga in några bilder på skorna som jag köpte i söndags (lite långt efter men ändå)



Marinblå tygskor från H&M, 129;-


Svarta pumps från Din Sko, 299;-


De här söta topparna fick jag av Helene igår också






Båda är från Lindex, och jag tycker dom är jättesöta, lite somriga och det behöver jag!
Puss ♥

Sommarfrächa fötter

1. Tappa upp ett fotbad
Ett fotbad mjukar upp fötterna och gör dem lena och fräscha. Prova t ex Scholls "Fresh Step mjukgörande fotbad" eller ta i några droppar olivolja och färsk timjan (fungerar också med torkad på burk) i vattnet. 10-15 minuter är lagom. Blanda ihop olivolja och socker eller använd någon annan produkt för att peela fötterna och skölj sedan av dem.


Fresh Step Mjukgörande fotbad ~59:-
Fotpeeling från La Source ~139:-

2. Fila
Fila bort förhårdnader med en fotfil - men var försiktig, filar du för mycket blir huden känslig och kroppen bygger upp mer förhårdnader som resultat.

3. Klipp och fila naglarna
Klipp naglarna rakt för att slippa nageltrång. Fila till kanten så den blir mjuk och polera nagelytan med en nagelpolerare för att bli av med ojämheter och missfärgningar samt göra den blank. 

4. Skrubba tårna
Använd en nagelborste och skrubba tår och naglar riktigt rena.

5. Fixa till nagelbanden
Massera in nagelbanden med nagelbandsolja (alternativt olivolja) och peta sedan ner nagelbanden med en orangepinne så det blir en jämn kant. Var försiktig så du inte petar ner skinnet för långt!

6. Lacka naglarna
Börja med ett genomskinligt baslack för att slippa missfärgningar och för att få nagellacket att sitta bättre. Applicera sedan ett nagellack i en härlig sommarfärg och eventuellt ett genomskinligt överlack för extra hållbarhet. Tänk på att måla tunna lager så lacket torkar fort och håller bättre.

7. Smörj in fötterna
Smörj in fötterna med en fet fotkräm när nagellacket torkat ordentligt så de blir riktigt återfuktade. Glöm inte att även fötterna behöver solskyddsfaktor på dagen.


Sommaren


Tvätt!

Jag har just stoppat in lite tvätt i tvättmaskinen, ska vänta på att den ska bli klar sen ska jag sova!

Tidigare idag så åkte vi till stenhamra och firade Patrik som fyller 20 år, det var lite mysigt sådär, när vi  kom hem så började jag och Helene diskutera lite om mina nya klackskor, Helene tycker att jag är för ung för att ha dom, det ligger kanske lite sanning i det... Om man är i hennes ålder tycker man väl det. Vad tycker ni, skorna är 9 cm höga och stilettklack, är det för mycket? Jag tror jag fick som jag ville, hon tyckte att jag skulle lämna tillbaka dom först och leta efter ett par lite lägre, det slutade med att jag inte behövde lämna tillbaka dom utan jag fick "bestämma själv", undrar vad hon menade med det? xD Jaja, jag tror jag behåller dom, jag förstår vad hon menar men om man går ut på stan så går hälften av alla i min ålder i högklackat. Ska lägga in bilder på båda skorna, men batteriet hade laddat ur så jag låter det ladda över natten så får ni se imorgon.
Pussar ♥

Ska iväg snart!

Ska göra mig i ordning nu, sen ska jag ner till fam. Öholm, Patrik fyller år! Puss

Tråkigt

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga



1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
  Ja bra då kommer du till stenhamra

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
  För jag tycker du är gullig

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
    Men vi hade iaf mysigt (a)
     
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Filmkväll hos mig, är du på? <3

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Sitta på soffan med ett glas vin... E du hemma eller? Puss

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
Vi kan mysa lite, bara du och jag då? (a)

7. Vad vill du höra mest av allt?
haha desamma

8. Din romantiska replik?
Din buss går snart

9. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Fan du e lagom blond du ^^

Desperado

Gosh vad jag har tråkigt, jag kom på mig själv när jag chattade med Annie att jag erbjöd henne att hjälpa henne städa. Sen när jag såg vad jag hade skrivit så var jag tvungen att ta tillbaka det direkt haha. Det är illa! Nu ska jag hitta på något som är lite roligare än att sitta i soffan och chatta med folk, jag ska sola ännu mer! Jag har lyckats bli lite blek under vår regnperiod i det härliga sommarsverige.
Puss ♥

Me love


Åh, vet ni vad jag vaknade till? Solsken! Solens varma strålar som smög sig in genom fönstret, skit mysigt! Antagligen ska jag plocka upp vår snygga, übersköna hängmatta och lata mig i den hela dagen med en bra bok och lite musik, låter inte det härligt? 
Ska se om det finns något gott till frukost nu sen ska jag se om någon vill göra mig sällskap!
Kisses ♥

I'm free!

Inget mer gips!! Min arm känns så lätt, och framför allt jag kan röra den och skriva med båda händerna! 
Igår var jag och Isis i Kista och köpte skor, jag köpte två par men jag orkar inte lägga upp några bilder idag så det får bli imorgon. Jag har hittat framtida jobbet för mig som har såå mycket tålamod (jag är grymt ironisk, jag har noll tålamod), jag ska stryka skjortor! Skit drygt och tråkigt men jag får en femma för varje skjorta, och det är ganska många skjortor som Jerka har lastat på mig. Så det blir min underhållning imorgon. 
Vi hörs! Pussar

Isis gästbloggar

Just nu står vi och gör pannkakor som smakar bajs. Pernilla försov sig idag. Hon skulle ta bort gipset på S:t görans sjukhus kvart i elva, men vaknade lite sent... Vi ska åka om en halv timme för att hon ringde och fixade en ny tid. Nu går hon runt i sina nya högklackade för att övertyga sig själv om att hon kan gå i dom. Pusspuss.


Gooodmorgon!

 
Väckte Isis genom att ta upp Emmet i sängen, sen när hon vaknade så slängde jag ut Emmet och tog in Choisy istället och gosade lite med henne :p

Dumt

Idag skulle jag åka in till Kista med Isis och köpa två par skor, när vi sitter på tunnelbanan från solna på väg till Kista så tittar jag i min väska och upptäcker att jag inte har min plånbok med mig... Illa ! Så vi fick åka tillbaka hem till mig istället och ingen av oss orkade åka tillbaka så nu sitter vi hemma hos mig, lite blöta efter promenaden i regnet från bussen eftersom jag glömde mitt paraply någonstans... Antagligen på bussen. Lite klantig idag, eller bara glömsk?
Puss ♥

Yummy

 
mm, glass... Kollar på att göra en pudel som går på femman eftersom jag inte har så mycket bättre för mig... Pusspuss

Stylingtips

Vill bara tipsa om denna video som Linda har gjort där hon berättar hur man kan göra lockar vågor, svängar osv i håret med plattång!


Madonnas nya adoption beviljas!

Madonna och Mercy

Efter massor av dramatik och dröjsmål har Madonna äntligen fått lov att ta med sig lilla Mercy James till sitt hem i New York! En domare i högsta domstolen i Malawi (där även Madonna adoptivson David Banda kommer ifrån) beslutade nämligen idag att Madonnas välgörenhetsarbete i Malawi gör hennes värdig att anta ett nytt barn från landet, utan att vara permanent bosatt där.

HAHA

jobbig_hundvalp

Hallå?

Finns det någon övergiven själ därute som vill göra mig sällskap? Jag har skittråkigt, blev inget med Sassa idag och det verkar som att alla mina kompisar är upptagna. Jag är den enda som inte har något vettigt att göra utom att kolla på tv och bevaka statisiken på bloggen så om det finns någon lika rastlös som jag är det bara skriva en kommentar! Ska fortsätta ringa runt som en dåre till mina kompisar och fråga om dom vill komma ut på landet i regnet och kolla på tv med världens tråkigaste människa omgiven av pokergubbar. Låter inte så frestande va?
Puss ♥

Last year

Hittade den här bilden på min telefon, den är tagen under en av mina sömnlösa nätter på prästnibble, den här är tagen i september förra året vid 6 på morgonen. Kanske inte så intressant men bilden är ganska fin! 

Snygg start på lovet...

Kul att börja lovet som jag. Dubbelvikt över toaletten kräkandes. Jag mår skitilla och har ont i magen, ligger i min säng med knäna uppe vid hakan och bloggar från mobilen, jag skulle inte ens ta mig besväret att hämta datan. Hoppas ni får en bättre start än mig... Puss

I know your problem now

Jag har länge undrat vad fasen alla "fjortisbloggare" lider av. Ni vet dom där coolingarna som varje dag skriver att alla älskar dom, saknar dom, är avundsjuka, att dom är störst, bäst och vackrast osv. Såg en kommentar på en av bloggarna för ett tag sedan och där har vi det! Narcissistisk personlighetsstörning. Stämmer perfekt in på hur dom är. Ingen läser deras bloggar för att de tycker att de verkar som normala personer, utan av ren skadeglädje eftersom det är så totalt korkade personer som sitter och skriver. Man skrattar åt att man kan vara så dum utan att veta om det själv! Det är helt otroligt att dom tror att folk läser för att dom tycker om en. Finns ju många exempel på dom här. Kissie, Paulina och Desirée är väl dom största. Så finns det ju många andra mindre som är precis likadana. Sen att dom tjänar en massa på det är väl en annan femma, men vem vill "jobba med" att visa för hela Sverige att man är helt blåst i huvudet och skämma ut sig totalt? Inte jag iaf.

pancakes

jag har just gjort pannkakor, skit gott! Vad ska ni göra idag då? Vädret är ju inte perfekt direkt... Själv kanske jag ska vara med Sassa, Jerka ska ha pokerkväll här hemma om jag inte minns fel och Helene har åkt på hundutställning för helgen. Ska duscha nu och göra mig i ordning Puss

Sommarloov!

Nu har jag sommarlov! Skolavslutningen gick finfint, tyvär inga bilder eftersom att jag glömde kameran hemma -.- Efter det åkte Jag hem till Ivana sen åkte hon med mig hem. Vi lagade en jättegod ost och baconpaj och sen åkte vi till stenhamra. Vi mötte upp massa folk som vi var med, sen drog vi till en fest vid spåret där nästan alla nior som slutade (m)uppgård var. Nästan alla var fulla förutom jag och Ivana, känner mig skitstolt att jag inte drack någonting! Inga bilder för kvällen eftersom jag även då glömde kameran hemma... Nu sitter jag med en liten skål gräddglass, sjukt gott. Jamen nu var det sommarlov då, ska trots det gå och lägga mig snart, jag är ganska trött.
Puss & Kram

(P.S. på måndag åker gipset av!)

Skolavslutning imorn!

Jag har duschat så jag känner mig fräsh till imorn då det är skolavslutning! Ivana kommer till mig vid halv åtta så ska vi fixa i ordning oss och ta bussen från mig vid nio. Jag ska ta med kameran så jag får några bilder!
Puss & Godnatt

Älskar

Jag älskar den här låten, men är lite gammal men sjukt bra!

Hoppsan

Nu har det varit länge sen jag skrev, ska jägga upp lite bilder från helgen och ev. videos. Som ni kanske vet så var jag på Nedas student i lördags, och så tältade jag med alla tjejer i klassen förutom Malin, Sara och TuddE + Fredrik och Fanny. Den natten sov jag sammanlagt 40 min haha...


Dresscode för lördagen. Klänningen har jag sytt själv!


Felix & Neda


Mee =)


Det fina plockbordet (det mesta är uppätet)


Fruktfatet som tidigare på kvällen var mycket större


mm, frestad?


Studentskylten, är den inte söt?


Här dansar alla och har kul!


Snap your fingers and feel the beat





Ett litet smakprov av kvällen

Sammanfattning av helgen

Igår så var jag på Nedas studentmottagning, persisk studentmottagning! Det var lite annorlunda men ändå kul, lägger in bilder från det senare eller imorn!
Efter vi hade varit hos Neda så släppte Helene av mig i stenhamra där jag träffade Nicki, vi gled runt i stenhamra ett tag innan vi träffade Matte, Martin och Chrille (?). Sen drog jag och Nicki hem till Matte och var där ett tag..

Ikväll ska jag tälta med nästan alla tjejer i klassen + Fredrik borta i sånga säby och eftersom vi har sovmorgon på måndag när vi ska till riksdagen så får vi sova ut också!
Skriver lite senare! Puss


Vinnaren av en bloggdesign!

Grattis till Madelene som har vunnit utlottningen av en bloggdesign! 
Alla ni andra som var med, ge inte upp, det kan komma fler tävlingar!

Godmorgon (?)

Jag har just tagit mig en skön varm dusch och bytt om, ska låta håret självtorka sen ska jag platta det. Ikväll ska vi till Nedas studentmottagning, hoppas det blir fint väder då! Det här var just ett tråkigt inlägg.. Kanske ska göra någonting annat än att plåga er med mina tomma ord.
Puss

Jag kommer vovvarna!

Jag hör hur hundarna skäller och ylar varje gång någon går förbi deras hundgård, så jag ska ta mig en sväng med dom!
Vi hörs!


Min lilla mjukis-outfit just nu

Då var man fast här då..

All busstrafik på ekerö är inställd p. g. a nockebybron som har låst fast och inte går att stänga. Ingen busstrafik alls. Så jag kommer inte härifrån och Jossan är fast på fritids. Kul.

FAN!

Vad dum jag är, jag glömde hämta min lillasyster på fritids, jag tog bussen hem utan en tanke på att plocka upp henne. Hon är hos oss varannan helg och då är det oftast inte jag som hämtar henne utan det är Helene eller Jerka så jag hade ju inte en tanke på det. Jag måste ta 15.30 bussen tillbaka till stehamra och hämta henne eftersom Helene inte var säker på att hon skulle hinna plocka upp henne, och Jerka ska inte va hemma ikväll så det blir väl bara jag kvar då.. Dumt!

Annars så kan jag berätta att dagen har gått väldigt fort, vi har ju knappt några lektioner och om vi har det så får vi sluta mycket tidigare. Sen hade vi ingen fördjupning då 9:orna skulle spela volleyboll mot lärarna, men det var ingen obligatorisk närvaro så jag åkte hem innan finalen. Utan Jossan.
Puss på er!


Jossan på Melanies student

God natt

Jag är helt slut. Om jag sover kanske min huvudvärk släpper också..
Puss ♥

Tävling!

Nu ska jag ha en tävling! Du kan vinna en bloggdesign som du själv bestämmer hur den ska se ut. Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar i detta inlägg. Jag kommer att lotta ut designen så om du skriver fler kommentarer ökas chansen att just du ska vinna! Tävlingen avslutas 6/6!

Jag vet vem det är..

.. som skrev kommentaren, ska träffa personen idag. Uppdaterar senare ikväll!
Puss & Kram

Desperate Housewives

Ska kolla på Desperate Housewives nu, bästa serien ever!!
Puss



I'm in looove ♥

Photobucket

Jag ÄR duktigt

Jag kom hem för någon timme sen, har varit hos tandläkaren idag och det fanns inga hål! 
Nu ska jag vara lite extra duktig, jag ska städa i köket så det ser tiptop ut och sen ska jag gå ut med hundarna. 
Pussar

Platta håret

Nu ska jag platta håret, sen gå och lägga mig. Godnatt
Puss ♥

åh denna ljuvliga värld..

.. Nooooot! fan vad jag blir trött och ledsen på allting, jag är olycksdrabbad och har varit det hela mitt liv. Men jag är glad över att jag står där jag står nu i livet, jag blir bara starkare dag för dag. Jag hhar ändå svårt att förstå hur otacksam jag kan vara mot Helene & Jerka. Jag har varit ute och druckit på helgerna, jag vore vara tacksam över att jag är där jag är och inte supa bort mina chanser, jag frågar om pengar hela tiden när jag egentligen borde vara glad över att jag får någonting över huvud taget. Men trots allt är jag bara mänsklig. Jag ska försöka bättra mig.

be cool, stay in school

Nu måste jag rusa iväg till bussen, vi ska ha matteprov idag. Inte så jätte kul direkt..
Pussar

RSS 2.0