Kommentarer?

Hallå, har tangentborden försvunnit eller? Jag vill ha lite feedback tack, kommentera vad ni tycker och tänker oavsett vad!

Skinnjacka?

Funderar på att köpa en skinnjacka, vad tycker ni, hiss/diss?


Godnatt ♥

Nu ska jag försöka sova även fast dom små hundvalparna ligger och gnäller några rum bort. Och vår lilla kattunge har sprungit ut i spöregnet och vi hittar henne inte, panik! vår förra katt vart ju påkörd två veckor efter att vi flyttade hit och jag är jätterädd att någon har kört på kattungen även den här gången... :(
här får ni en "gammal" bild på mig


Nu är dom fem!


En bild på dom små hundvalparna (som ser ut som råttor), en av dom är inte med på bilden.


Valp!


Var bara tvungen att lägga upp en bild på valpen, även fast han ser ut som en lite råtta !

Vi väntar fortfarande på fler men det har inte kommit några mer än den här.


Dagens två stora nyheter!

Nyhet 1:
Choisy har fått valpar! Eller bara 1 än så länge, men det kommer fler! Bilder kan jag lägga upp nån annan dag då dom är lite piggare (och sötare)

Nyhet 2:
Jag har tagit moppekort! Gick kursen nu i helgen, och vart godkänd! Hade tre fel av 27 frågor, och man fick max ha 6 fel. *stolt*

Man vart ju lastad med mc-jacka, mc-stövlar, hjälm och handskar när vi skulle övningsköra!

Två bra nyheter eller hur?


Plugg...

Ligger i sängen och pluggar till moppekursen imorn, ska upp jätte tidigt så det är väl dags att sova nu..

Åkte in till åraoen ett litet tag idag, men bara en kort stund sen var jag tvungen att åka hem igen, mådde inte så bra direkt.
Kort inlägg vart det nu, är inte så taggad på att skriva just nu, vill bara sova...
Pusspuss ♥


Trötter - japp !

Jag har typ legat och sovit i soffan hela dagen, verkligen inte orkat göra någonting... Nu har jag börjat få ont i halsen också, snart kommer hostan. Det är den absolut värsta delen i förkylningsprocessen...

Ikväll ska jag bara vila, kolla lite på idol, dricka té och lägga mig tidigt!


Såhär har jag legat i princip hela dagen, med kissen i famnen!

Puss ♥


Sjuk

Sorry för att jag inte bloggade igår men jag kom hem halv åtta, åt och gick och la mig. Jag var så sjukt trött och mådde dåligt, för nu är det så att jag har gått och blivit förskyld! Det blir ju så när jag kommer från min trygga skolmiljö som jag är van vid, till min praoplats på ett cafe där det är nya människor varje dag, vissa kanske är sjuka o.s.v och mitt imunförsvar är inte vant vid det så då blir jag förkyld. Toppen! Sitter och kollar på idol nu, har pausat medans Helene är och hämtar Richard.

Nu ska jag kolla färdigt sen ska jag sova, bums!
Pusspuss


Roast på Berns

Någon annan som tittar?
Sitter i soffan med en kopp té och lite tårta från igår och kollar tv, ska lägga mig sen, är så sliten just nu. Hur ska jag klara två veckor till? Jaja, puss på er!


Hemma nu!

Kom hem för ca en halvtimme sen, skittrött!
Dagen var väldigt lyckad
, jag tror jag kommer trivas på praoen! Idag var väldigt lugnt och det vart lite tråkigt emellanåt, men det var kul ändå! Fördelar på praoen är att jag får dricka hur mycket kaffe jag vill och ta hur mycket glass jag vill! Idag gjorde jag en jättegod typ av banana split, banan i botten, glass med hasselnöt/karamel smak och kola sås, yummy! Imorn ska jag testa något nytt! Gosh vad tjock jag kommer vara efter dom här två veckorna om jag ska käka glass varje dag. Sen får jag göra min lunch hur jag vill, jag kan ta vad som helst! Skitnice.


Sugen?

Fick den här innan jag gick också, skitgod!


Godmorgon mina små änglar!

Jag har sovit som en prinsessa inatt (vilket är ganska ovanligt), och vaknade för en halvtimme sen. gosh vad skönt med lite sovmorgon de närmaste två veckorna. Japp, idag är första dagen på min prao, vi får se om det kommer vara kul eller inte, jag har sett fram emot det här ett tag nu. Och jag uppfyller alla krav, jag har mörka byxor, svart tröja, inte så urringat, och jag har mörka skor! Perfekt! Äh, nu ska jag fixa någonting att äta.
Kisses


Charlies angels


Sitter och kollar på Charlies änglar, så sjukt bra film!
Någon mer som tittar?


Myspys

Ligger i soffan och lyssnar på musik nu när det är reklampaus i top model. Helene och Jerka är ute och richard är på träningsläger så jag har huset för mig själv, har just ätit och ska börja tvätta lite, måste ha mina svarta byxor imorn när praoen börjar och då är det ju bra  om dom är rena också ! Sen ska jag hoppa in i duschen och måla naglarna och lite sånt
Puss ♥


Födelsedagsfirande

Idag fyller Helene år, så vi har firat henne med fika och lite sånt, sen ska Helene och Jerka iväg och äta och kolla på bio. Jag och Helene gjorde världens godaste tårta som jag antagligen kommer sitta och smaska på ikväll! (Det som är kvar alltså)

Ville bara ge er en liten uppdatering om vad som händer, puss ♥


Vad ska man göra åt lata människor som jag?



Jag har legat och käkat godis och druckit läsk hela dagen, legat i Rilles übersköna säng och kollat på tv. Det var min dag, intressant va? Men seriöst, vad ska man göra när man är riktigt trött och seg och inte vill göra någonting? Några tips?

Snart ska vi väl äta och lite sånt, Hanna och Carro är här, och sen imorn fyller Helene år!
Puss på er!


Yesterday

Igår åkte jag, Danni och Malin till stan och fikade lite, sen gick vi runt i butiker på jakt efter ett par snygga svarta jeans som jag måste ha när jag börjar praoa på måndag. Och självklart hittade jag ett par (efter att den stackars anställda killen sprungit efter 7 olika jeans). Sen hittade jag en söt BH med matchande trosor till, jag fick även med mig ett minneskort på 2GB till telefonen så nu har jag laddat in massa låtar och kommer ha plats med många (men dåliga) bilder till bloggen!





Haha, vi testade pälsjackor inne på jc, vad tycks, ska jag skaffa en? nej tack !


Puss♥


Dags att sova kanske?

Jag tror att det är hopp i säng nu som gäller, vill vara lite pigg imorn i alla fall, så jag slipper komma som en zombie till skolan som jag brukar, haha!
Godnatt ♥


Skulle kunna dö för!


Min wishlist, HISS/DISS?


Hemma och sjuk...



Nu har jag halvsovit i soffan i flera timmar, men nu ska jag hoppa ner i ett mysigt varmt bad och koppla av lite.
Puss


Varför finns dessa dagar?

Dagar som bara är sega, trötta och allmänt tråkiga, varför finns dom? Jag har legat hela dagen i soffan med ont i magen och jag har varit sjukt trött. Jag har sovit riktigt dåligt senaste tiden, jag  har bara vridit och vändt mig och vaknat flera gånger... Jobbigt! Ah, nu ska jag lägga mig framför tv:n igen och vila lite, mysa med lillkissen och så ska jag lägga mig tidigt ikväll.




Jusste, jag var i stan med Danni och Isis igår och vi såg Kissie i fridhemsplan, så Danni gick in efter lite uppmuntran av mig och frågade om det var hon som va Kissie och slängde ur sig "gud va ful du e!" hahaha, hon vart helt paff och fick fram, "tack detsamma" xD I hate that blonde bitch! 18 årig fjortis liksom? Jaja, det var kul iaf!


Halsband jag fick av Isis plutten


åååh!

Jag stör mig på nya blogg.se, saken är den att jag har skrivit och tänkt att gud va lite kommentarer jag får, vad tråkigt. Så nu hade! jag fått en kommentar nyligen som syntes, så gick jag in på arkivet och där är massa kommentarer som inte har synts! Så sur jag blir!
Vad tycker ni om att bara "nya" händelser syns i översikten?


What to do!

Nu har towe åkt hem, så jag ska duscha nu och sen fixa i ordning mig och kanske åka till ekerö, bara kanske, om jag får köpa en bussremsa så jag kommer hem igen!

Såhär vart jag på skolfotot oxå! Bra eller dåligt?




bilder.

Är med towe nu, vi ska till stenhamra senare ikväll och träffa Danni! Här kommer lite bilder från idag..


Ja, jag är duktig!

Jag har bakat idag! Tre pajer tills imorn då jerka fyller år. En blåbärspaj, en rabarberpaj och sen en klassisk äppelpaj! Vi åt gottgott idag, kantarellsoppa och pannkakor sen kollade vi på det sista av fotbollen sverige-malta! Vad tyckte ni om matchen? Själv tycker jag den var trist, liksom vinnarmålet var ett självmål?!

Nu ska jag och Helene lägga oss i soffan och kolla på Idol!
Pusspuss


Godnatt

Nu ska jag sova, har just duschat så jag känner mig fräsh. Imorgon så har jag min två-lektioners-dag + sovmorgon. Avundsjuka? Idag hade jag bara lektioner fram till lunch vilket också var skitskönt! Vad händer med vår skola, håltimme var och varannan lektion. Jaja, ingen lider ju direkt!





Och grattis Danni på födelsedagen lilla gumman, love U!

Lektion?

Jag sitter i datasalen nu med Sara och typ 30 andra  som har lektion här inne, jag vet inte om jag har lektion, vi har ingen lärare men vissa säger att vi ska få vikarie. Samma gamla trista skoldag idag, inget intressant direkt
Puss


Söndagsångest.

Jag vill inte till skolan imorgon, jag vill vara hemma och sova hela dagen. Men man måste gå i skolan så jag ska väl duscha och sova snart, låter det inte bra? Hela dagen har varit en segar-dag, jag har bara kollat på tv och suttit vid datan. Typ. Jag var på en liten cykeltur tidigare iof. Annars har jag bara gjort ingenting


"Richard the geek"



OBS! Bilderna är oseriösa (för er som inte förstog det)


Helgen - inga bilder :(

Ja, då kanske jag ska uppdatera lite kanske?
I fredags så var jag med Malin och Danni i stan ett tag, fikade lite och gick runt och drev lite allmänt med folk på gatorna. Sen åkte jag och Danni till stenhamra, och när vi var påväg från brommaplan säger busschauffören att han måste stanna i lovö edeby för att det har varit en bilkrock i tunneln framför. Alla vanliga bilar åkte på cyckelbanan bredvid tunneln men det kunde tydligen inte bussen göra (sa han). Efter lite tjat så sa busschauufören att han kunde testa köra på cyckelbanan. Då äntligen efter ca en timme kommer vi loss. Som sagt så åkte jag och Danni till stenhamra, jättetråkigt var det där så Danni sov hos mig.

Och igår skulle jag möta Danni i stan sen skulle Towe komma, jag satt och väntade på Danni i två fucking timmar! Sen kom Towe till min räddning så jag slapp skämmas ihjäl av att sitta vid plattan som en jävla no-lifer. Sen fick vi låna telefon av någon så vi ringde till Danni, amen då var hon påväg hem, hon hade suttit och väntat men hade typ inte hittat mig, så en timme efter att towe hade kommit komer hon och Natalie. Finally! Sen var Helene sur för att jag var i stan på kvällen så jag var tvungen att åka hem.. Towe följde med mig igår men har nyligen åkt hem. Nu ska jag bara vara lat hela dagen! Det är det jag känner för just nu.
Det var min lite halvtråkiga helg. Puss & Kram

Galen vovve!


"Grr, jag kommer och tar dig..."


"..Och nu äter jag upp dig!!!"



Har lite allmänt tråkigt just nu, kollar lite på tv och chattar lite. Ska nog gå och lägga mig snart, sovmorgon imorn + att dom från cafeet i stan har hört av sig idag och jag ska praoa mitt i stan! På drottninggatan, blir nog ganska kul att jobba mitt i stan, jag vill ju inte direkt påstå att det är öde där. Så imorgon ska jag in och fylla i blanketten som ska in till skolan typ... idag? Pusspuss

HAHA louise gumman

Drev lite med Louise på msn och hon trodde på allt, läs nedanför

Pillann' säger:
Hej, går du i Pernillas klass? Det är nämligen så att hon har blivit tagen för drogmissbruk och måste gå på avgiftning. Jag heter Susanne och är hennes socialsekreterare och hon har bett mig att kontakta alla hennes vänner och meddela om händelsen, hon kommer inte kunna använda telefon, dator eller någonting annat som ger henne kontakt med omvärlden på två veckor.


louise säger:
va?


Pillann' säger:
Ja, detta är en mycket sorglig händelse. Hon kommer inte att befinna sig i skolan de närmaste två veckorna.


louise säger:
omg, lilla gumman..


Pillann' säger:
Ja, det var en väldigt oväntad händelse. Hon kommer att ha tillgång till en avlyssnad telefon 5 minuter om dagen om hon sköter sig bra.


louise säger:
jag kan verkligen inte tänka mig pernilla ta droger ..


Pillann' säger:
Nej. Det var ingenting vi på socialkontoret misstänkte heller men en anonym person som hade känt igen henne rapporterade detta till polisen när denna person så henne i lördags.


louise säger:
hur får man tag i henne?


Pillann' säger:
Du kan inte få tag på henne, hon får absolut inte ha någon som helst kontakt med omvärlden förutom de 5 minuter hon får till ett telefonsamtal.


louise säger:
kan bara hon ringa från den, eller kan man ringa till?


Pillann' säger:
Nej det går ej att ringa till henne.


louise säger:
kan du hälsa henne att hon ska ringa mig direkt när hon kan?


Pillann' säger:
Hon kommer inte ha tillgång till telefon de närmaste 3 dagarna, så det blir nog efter det. Och jag tror att hon kommer ringa till sin nuvarande fosterfamilj då hon kommer flytta om hon inte sköter sig.


louise säger:
hon är stark, hon kommer klara det här


Pillann' säger:
naaw gumman vad snällt sagt. HAHAHAHA du gick på allt, bli inte sur på mig för dehär okej?


louise säger:
FYFAN PERNILLA


Pillann' säger:



louise säger:
FYFAN JAG BÖRJA JU GRINA


Pillann' säger:
naaw gumman, blev du ledsen?


louise säger:
HAHA JA SÅKLART


Pillann' säger:
det va gulligt det du skrev iaf


louise säger:
hahahaha fyfan pernilla, aldrig igen


Pillann' säger:
nejdå, aldrig igen


louise säger:
asså jävla offer HAHA fyfan va rädd jag va


Pillann' säger:
jag skulle aldrig ta droger det vet du gumman, det finns ju inget att oroa sig för


louise säger:
det vet jag att du aldrig skulle 



Haha så gulligt Louise, ferever in my heart


Blåbär någon?

Var ute med Helene efter att hon kom hem från jobbet och plockade blåbär, ni kan inte fatta hur mycket det finns! Vi var nog ute i 20-30 minuter och fick ihop sjukt mycket!


Är inte solen lite underbar?


Så typiskt...

När jag och Towe skulle till stan så stannade jag i brommaplan och skulle ta ut 100 kr från kitt kort så gick det inte ? Helene hade satt in 250 till mig igår och när jag kollade på kontoutdraget står det att banken har dragit en kortavgift. Just när jag behöver mina pengar? Blev så jävla sur, det är tydligen en avgift som dom tar varje år och då valde dom att göra det precis nu -.- Så jag åkte hem till Towe och sen hem till mig. Lyckad dag, nooooot.


Vi hittade massa flaskor och burkar hemma hos Towe som vi pantade innan

Ska till stan nu!

Ska till stan med towe nu, hade bara en lektion idag eftersom idrotten var inställd! Så jag åkte till Towes skola ett tag. Vi ska in och fika lite, gå runt i lite butiker och leta praoplats till mig. Pusspuss

Godnatt mina sötnosar !

Nu är det dags att sova, ska upp till skolan imorgon ju! Egentligen är morgondagen en helt värdelös dag, jag har två lektioner. Ena är NO, visst, den kanske är lite nödvändig, men sen har jag idrott då man ska simma, men jag har redan simmat så jag ska "gå på promenad" då. Det är ju helt onödigt enligt mig, jag ska alltså dra mig upp till skolan för att vara med på en lektion och gå på en promenad. KUUUUUL!


Ghost Whisperer, I LOVE!

Har just ätit, ska kolla på ett av mina favvoprogram, Ghost Whisperer! Jag verkligen älskar det programmet!

Har jag glömt att berätta...

... att jag ska ta moppekort? Jepps ! Har böckerna som jag ska läsa på i min väska, fick dom för några dagar sen. Kursen är den 26-27 september, ska bli så skönt! Men köpa moppe vill Helene och Jerka inte göra förrens jag slutat röka... på riktigt. Så nu ska jag ge järnet, så får vi se hur det blir! Självklart kommer jag sluta, men riktigt i vilken takt vet jag inte. Nu direkt!

För övrigt; dagen var rent ut sagt ett helvete! trodde jag skulle döööö! Alla lektioner var skitsega, jag hade ont som fan och var trött, kunde inte koncentrera mig ett dugg, allting var bara allmänt jobbigt. Sen hade vi skolfoto, då var jag ju tvungen att rycka upp mig lite, det vart väl okej, men det skulle kunna bli bättre..


Typ såhär såg man ut idag då ^^

 


RSS 2.0