Förlåt!

Gud vad jag suger på att updatera! Men ni ska få en kort sammanfattning av helgen,

Fredag
I fredags tog tommie studenten, så jag blev upphämtad vid tolv tiden i skolan av Helene, Hanna, Yvonne och Rille så åkte vi direkt till kista och kollade på när Tommie sprang ut, och när han åkte iväg med flaket. Sen åkte vi direkt hem och förberedde inför Tommies "lilla" studentfest. Ja, sen var det studentfest då, jag hade ganska kul i slutet av kvällen!

Lördag
Jag var med Ivana och hennes kompis nere vid badet, med Emmet också. Tror ni inte hundfan på nåt sätt puttar i mig? jodå, gipset var dyngsurt också så jag fick åka in till s:t görans... Med buss och tunnelbana, kommer till sjukhuset vid 20.00 tiden, kan ni gissa när jag var klar? Halv två på natten.. Fem och en halv timme bara för att få byta gips(?). Jag fick välja om jag ville vara kvar några timmar till och vänta på att få röntga handen, eller om jag ville åka in morgonen efter och röntga, jag valde det sistnämnda eftersom de visste inte om jag skulle behöva vänta i fyra timmar, fem timmar eller 45 minuter så jag kunde ha blivit kvar hur länge som helst..

Söndag
Åkte ju in till sjukhuset i förmiddags och röntgade, allt såg bra ut. Sen har jag solat precis hela dagen! Skitskönt, fast enligt mig, lite för varmt..


















Det fina buffé bordet
Självklart var flaggan hissaad för Tommie!




P.S, i torsdags köpte jag ett par skitsnygga jeans från gina, ni vet dom som är så trasiga?

Kisses ♥

Varför?

Varför denna kommentar? Helt onödigt tycker jag!
Jag ska gå igenom din kommentar och svara på den bit för bit, till och börja med;
- Fyfan jag tycker inte du är het någonstans - Har jag sagt att jag är het?
- Dålig blogg har du också... - Varför besöker du den om den är så dålig?
- jag blir för fan äcklad när jag ser dig - kolla inte på mig då?
- du är en värdelös person i mina ögon - den åsikten har ingen betydelse för mig eftersom jag inte vet vem du är
- usch, bryr mig inte om vad du säger - vill du inte det, så gör inte det då?
-  du är avskyväärd - jag må vara avskydd av några, men också älskad av många!

Tänker varna denna person, jag har kontaktat din internetleverantör och anmält detta, för när du kommenterar så kommer din IP - adress med, så antingen så polisanmäler de detta åt mig eller så låter dom mig anmäla det och ger ut ditt namn. Jag vet att det är riktigt överdrivet att polisanmäla detta men that's life, Jag tar ingen skit!!!

Det är så jävla skönt i solen!

Jag har spenderat större delen av dagen i solen idag, på bilden gick vi ut och satte oss och jag & Fredrik smet iväg och köpte glass, sen har jag väl stekt i solen så mycket som möjligt! Sitter i biblioteket nu och ska egentligen läsa, menmen, jag slutar om 10 min ändå..
Puss & Kram

Snart så..

.. Får jag gå och lägga mig, tvätten är snart klar och jag slänger bara in tvätten i torkrumlaren så får den tumla över natten. Börjar bli lite sömnig nu liksom, jag får sitta och spärra upp ögonen typ.. Känner mig som..

.. Trötter!
Puss & Kram

Trötta jag..

Jag kan förutspå att jag kommer vara trött imorgon, jag ska liksom sitta uppe till ca halv två i natt och vänta på att jag kan slänga in min tvätt i torktumlaren när den är klar. Kul!

Idag när jag, Fredrik, Elin och Malin satt vid pizzerian sprang det runt en hund löst där, så jag Elin och Fredrik gick och försökte leta efter ägaren, men hittade ingen så vi lät hunden vara hos en tant som sa att hon kunde ta hand om den så länge, så om någon saknar en svart & vit cocker spaniel, hör av dig! XD

PUSS

Duschade idag, med en plastpåse på handen. Har ni någonsin duschat med en plastpåse på handen?! Skitjobbigt i alla fall.. Ska röja upp i köket nu eftersom jag har bakat kladdkakemuffins, sen ska jag sova. 
Puss

Hur gick det med handen då...?

.. Den är bruten, Tommie körde in mig till sjukhuset igår förmiddags, först fick vi sitta och vänta på akuten, sen ner till röntgen, sen fick jag gipsa då jag hade brutit benet som leder till lillfingret i handen. Skit fult är det, och jag ska ha det i tre veckor så jag måste ha det på skolavslutningen... Det är blått också, man kunde inte ha vitt, det ville jag ha!
(miniatyrbilder, klicka för större)

Igår var det logedansen som gällde, och fan vad det var smockfullt med folk, det trodde jag faktiskt inte. Men eftersom jag fick jätteont i handen fick jag åka hem och kolla på film tills alla kom hem, sen var det ganska smockfullt hemma hos oss. Mycket hände, kan säga att Hanna och Jerry fick ta min säng så fick jag sova i extra sängen brevid dom, vi gick nog inte och la oss förrens 4-5 tiden i morse och då va vi nog de första som gick och la oss!

Annie & Daniel i baren






Kolla ut genom fönstret, det har blivit ljust och bilden är tagen mitt i natten!

Det var nog allt, Pussar ♥

Godmorgon!

Vaknade nyss av att Nikki ringde mig, men av nån anledning sket jag i att svara... Igår var det kul i stenhamra ända tills jag var lite klumpig och gjorde illa handen ganska rejält, ska in till sjukhuset idag och kolla upp om ngt är brutet. Men nu ska inte jag sitta och klaga eftersom efter Nikki skjutsade hem mig igår blev hon påkörd av en bil från sidan så hon flög av moppen... Japp, det var vår kväll, hur var det för er?
Puss

Stenhamra

Drar till Stenhamra nu och ska möta Nikki och kanske några andra!
Puss ♥

Gratisbio.se

Det finns många sidor där man kan få gratis saker. Jag har blivit medlem i de flesta gratissajter, och jag måste säga att denna sida är helt klart den absolut bästa. Det är superenkelt att få ihop poäng till presentkort och biobiljetter här. Det du kan göra är att värva vänner, besöka sidor, vara med i undersökningar och tävlingar och massa mer!

Du kan t. ex få hela 200 poäng per värvad medlem!

Du behöver bara... 
200 poäng för: 1 menybiljett till bion
400 poäng för: 1 biobiljett, presentkort på nelly 100kr
500 poäng för: Valfri tidningsprenumeration, 200 kr på ditt unibet-konto
1000 poäng för:  SuperPresentkort på 300 kr, presentkort på nelly 300 kr
1500 poäng för: SuperPresentkort på 500 kr, presentkort på nelly 500 kr
2000 poäng för: Superpresentkort på 700 kr!!!


Klicka här för att bli medlem!


Samlar poäng gör du jättelätt, bara genom att klicka på hemsidor, tävla om fina priser, ta emot fina gratis saker, andra erbjudanden, värva andra medlemmar och såklart skriva blogginlägg!


Du får 10-1000 poäng per blogginlägg!


Samtidigt tävlar du om ett presentkort från Nelly på 500 kr!
Vem tackar nej ?


Stina-Lee

Alla som inte läser hennes blogg, läs den nu! Hennes blogg är inte som alla andra fjortisbloggar, som t. ex Desiree Nilsson. Hon skriver inte om hur sjukt snygg hon är (det behövs ju inte, alla vet redan om det), hon skriver inte om hur mycket alla älskar henne, hon skriver om viktiga händelser runt om i världen och har sina åsikter. Hennes blogg var den första av de "stora bloggarna" som jag föll för och jag tycker att hon gör ett superbra jobb med sin blogg! Alla som inte läser bloggen, klicka här! You're gonna love it!

It's friday!

Vaknade runt 11 - 12 tiden idag, då la jag mig i soffan och kollade på film, Djävulen bär prada. Den är sjukt bra, man kan se den flera gånger i sträck utan att tröttna!

Igår var var jag med Nikki, först åkte vi till kungsberga grillen och åt där, jag käkade en skitgod kycklingsallad! Sen kom Anna och Jaqueline(?) och satt med oss när vi åt, sen drog jag och Nikki hem till mig och käkade massa godis och kollade på film, sex and the city. Ingen var hemma så vi hade huset för oss själva, vi gick nog och la oss vid tre tiden. När jag vaknade i morse var inte Nikki där, då hade hon skickat ett sms där det stog att hon skulle jobba, hon hade glömt det så hon åkte väl på morgonen. 
Vad händer idag då? Vädret är inte direkt så bra... Något kan man nog hitta på! Vad ska ni göra idag?
Kisses ♥

Håll ut!

Internet har inte funkat på hela dagen, fick igång det nu... Äntligen!
Sitter i en handduk och skriver, har just duschat och ska göra mig i ordnig, ska möta Nikki och några andra i kungsberga och äta där, sen drar jag och Nikki hem till mig och käkar godis och kollar film tror jag. Ska platta håret nu, Pussar ♥

Picture + Livet enligt rosa






I'm back!

Kom hem för typ 20 min sen, var i vällingby med Elin och köpte en jättesöt tunika till skolavslutningen, kan lägga in en bild imorn kanske! Efter vi va i vällingby så åkte jag och kollade på Nikki när det var en liten konsert i skolan sen var jag Nikki med varann ett tag tills jag stack hem till Matte med Björn och Jacob. Efter ett tag kom Nikki dit också. Nu ska jag sitta vid tvn ett tag sen ska jag väl lägga mig.
Pussar ♥

Ny kodning + varm choklad!

Jag har suttit och kodat bloggen lite, ändrat färg på länkar och ändrat texten lite. Basic alltså.

Ska kolla på Desperate housewives snart med en kopp varm choklad nu!

En sån här kopp choklad skulle sitta fint, men jag kör på den vanliga chokladen med kakao och socker.
Puss

Hallå =)

Hej sötnosar! Kom hem för ett tag sen, har varit hos Nikki ett tag men vi hade inte så mycket att göra så jag åkte hem. Helene gör middag nu så jag antar att vi ska äta snart? Jag är riktigt hungrig, har inte käkat riktig mat på hela dagen...

Jag säger förlåt också för att jag är så dålig på att uppdatera på vardagar, ska försöka bli bättre!
Pussar!


Cirkus

Kom hem för ett tag sen, var med Elin och några andra och drev med vakterna på cirkusen som var i stehamra. Det var skitkul och dom kunde inte snacka svenska så Martin började snacka ryska med en av dom. HAHA. Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorrn för att åka till Elin på morgonen. 
Puss & godnatt!

Sommarsnygg

Har just tagit en cykeltur med hunden, inte så långt men det räcker. Jag ska börja cykla mer så man ser lite snyggare ut på stranden! Cyklade en lite längre bit tidigare idag också, det var aningen jobbigare!

Grattis Lillasyster! <3



No happy ending

 

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
Then live the rest of our life,
But not together.

Wake up in the morning, stumble on my life
Can't get no love without sacrifice
If anything should happen, I guess I wish you well
A little bit of heaven, but a little bit of hell

Gårdagen

Igår var nog den mest underliga kväll någonsin, jag kom hem vid två tiden och jag kan säga att det var en händelserik kväll! Mer säger jag inte det får ni försöka lista ut själva men ni kommer inte lyckas, MOHAHAHA! 
Kisses ♥

Bilder från fredag + lördag

Alla bilder är inte särskilt snygga, men man får väl bjuda lite på sig? 


Fredag - Dresscode


Fredag


Fredag


Fredag - watch out bitches!


Fredag

Fredag


Lördag


Lördag


Lördag, ganska cool bakgrund?


Lördag


Sweet

Kom just hem, jag har legat och jäst hela dagen i solen och ska snart äta, grillat... Mums! Skriver mer ikväll!
Puss & Kram

Godmorgon

Vad händer idag då? Själv ska jag sola hela dagen, ska höra om Malin vill komma, jag har inte träffat henne på två veckor!

Hem ljuva hem

Nu är jag hemma igen, var i zinkensdamm med Nicki och Amanda och mötta upp massa killar i nån park, tanto nånting hette den. Ska gå och lägga mig snart, ska bara äta upp mina flingor, jag har knappt ätit idag. Bilder kommer imorn!
Puss!

Grillfest

Är ny duschad nu och ska göra mig i ordning, ska till zinkensdamm med Nicki snart på grillfest! Ska höra med Tommie bara om han kan köra hem mig efter sen är det dags, lägger in bilder ikväll lr imorrn!

Te

Ska snart lägga mig, gick och la mig vid nio egentligen men så kom jag på att jag var tvungen att vänta på att min tvätt skulle bli färdig så jag kan slänga in den i tumlaren, så är det färdigt tills imorn bitti! Men nu sitter jag med en kopp te och en varm vetekudde och ska snart krypa ner i min sköna säng!
Godnatt!

Keep on marching



If you only knew 
Trouble she's been going through 
Could you walk in her shoes 
When you ain't got nothing to lose 
So you hope and you pray one day 
That you get back what they took away 

So you keep on marching 
So you keep on marching 

So when you feel like the sky is falling 
And there's nowhere to hide 
Tell me, are tired of that crawling? 
Then open your eyes 
So we go left right left 
Left right left (So you keep on marching) 
Left right left (So you keep on marching) 
Left right left 

They're try to tear you down 
But you gotta keep pushing somehow 
Baby stand up proud 
Don't be just another face in the crowd 
No matter what you're going through 
There's someone out there just like you 

So you keep on marching 
So you keep on marching 

Tungt

Jag blir så grymt besviken, jag har verkligen försökt leva upp till alla krav och visa vad jag går för. Men det duger tydligen inte.


Duktiga jag

Hej sötnosar!
Stannade kvar på praoen länge idag, kom hem strax innan sex, imorgon är min sista dag där! Kommer sakna alla barn men det kommer ändå bli riktigt skönt och lugnt utan dom!

Ska ta och göra i ordning i köket så det ser snyggt ut se ska jag tvätta alla mina kläder!
Skriver lite senare!

Nattdags

Nu ska jag gå och lägga mig, puss på er!

Det började brinna...!

Haha det började brinna på spisen nyss, Tommie skulle steka korv och hade satt epå plattan och ställde en stekpanna med smör i på den och satte sig i vardagsrummet och när Helene skulle gå ut gick hon förbi köket och sa att det brinner (hon skojjade, det brann inte då, bara rykte) så Tommie springer ut och drar ifrån stekpanna från spisen så det stänker smör på plattan och började brinna. Klockren!

Veckans bloggare?

Ska nog börja med veckans bloggare, jag har inget emot att dela med mig av mina besökare och utse den blogg som jag tycker är bäst! Vill ni vara med skriver ni bara en kommentar så kikar jag in på er blogg!
Puss

Idag är en underbar dag!

Jag länner mig väldigt glad idag, vet inte varför egentligen, men okej varför inte?
Stack lite tidigare från praoen idag och åkte med nicki till ekerö och satt vid kanalen, sen stack vi tillstan och träffade nån kille. Sen bar det hemåt, nu sitter jag hemma i pyjamasbyxor och en tröja.
Jusste, på lunchen idag drog jag hem till Elin där Fredrik var och hans syrra hade just varit i spanien så hon hade köpt rosa cigg åt Fredik haha, och så köpte jag ett par skitballa skor av Elin, dom var för stora för henne (hon har typ storlek 35 eller nåt)!


Bild jag tog på en svan vid kanalen =)


Min fina outfit just nu (och antagligen för hela kvällen)


Fredriks rosa cigg


Mina nya skor, kolla klacken, jag tycker dom är lite balla.




Som vanligt är det sen middag och för ovanlighetens skull bir det pannkakor! Mums!

Äntligen färdig!

Det vart inte som jag tänkte, att jag skulle lägga mig asså. Jag gjorde färdig min regionanalys och har printat ut den med innehållsförteckning, framsida innehåll och källförteckning. Nu är jag trött och ska lägga mig!

Nighty nighty

Bloggar blir så mycket roligare om man varierar designerna lite, så jag har gjort en ny igen. Säg vad ni tycker!

Ska gå och lägga mig nu, ska se om det går, jag har ju legat och sovit hela dagen trots allt!
Godnatt!

Helt utan smink, inget plattat hår. Helt naturlig, och en bild på ansiktet som ni ville ha! =)

Sovit bort hela dagen.

Jag har lyckats sova bort hela dagen. jag la mig i soffan vid 12 tiden och vaknade upp för en kvart sen när Jerka väckte mig, jag trodde det fortfarande var förmiddag/eftermiddag så jag frågade varför han var hemma så tidigt så sa han att klockan sex. haha lyckad dag!

Jag har lite ont i huvudet just nu men min hals känns bättre, jag har fortfarande svärt att svälja men det dunkar inte på samma sätt... Ska se om jag får i mig nån mat, har käkat nudlar och två glas fil idag, och igår drack jag bara en kopp med varma koppens kantarellsoppa typ. 
Ciao!

Trött

Sitter i soffan med mitt stora duntäcke och käkar nudlar, jag är skit hungrig! Jag åt ju knappt något igår. Jag knarkar halstabletter också och kollar på tv, hur mycket bättre kan det bli? Men helt ärligt är det inte så bra eftersom min hals gör skit ont och varje gång jag sväljer så dunkar det i hela halsen.

Varma koppen

Har just druckit pp en kopp med kantarellsoppa eftersom jag knappt kan äta. gör skitont och mina halsmandlar är svullna och gör ont. Håller på att skriva färdigt min regionanalys men det går inte så bra, jag fastade framför spårlöst på tv. Nu ska jag värma min vetekudde för typ 27e gången idag. 

HAHA

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv av smset
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Du? <3 

2.
 Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Har du rast? vill du träffas? 

3.
 Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Har alex sagt något om att jag va med? <3 

4.
 Vilket sms blev du mest berörd av?
Aha förlåt gumman hade inte sparat ditt nummer... Jag är ute och jag vet inte, vill du träffas?

5.
 Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Har du berättat för Nikki om ********? 

6.
 Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Meh

7.
 Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
Ska du me och festa i helgen ? <3 

8.
 Vad vill du höra mest av allt?
Haha stackars dig<33

9.
 Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
hej älskling, vad gör du?

10.
 Din romantiska replik?
Men vakna ! Leker du sleeping beauty lr? gå upp nu törnrosa!

11.
 Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Men snälla häng me , de kmr bli as kul och du behöver nt dricka !

myspys / sjuk

Drog hem lite tidigare hem från praoen idag, tror jag håller på att bli förkyld... Jag har just dragit på mig ett  par mjukisbyxor och värmt en vetekudde och nu dricker jag varm choklad och äter bulle som jag bakade igår.

Jag vet, bullen har inget pärlsocker men jag tycker dom är godare utan!

Towe Sundberg

Towe, kommer du ihåg alla minnen vi haft tillsammans? När vi va små så byggde vi en brygga vid kanalen av plankor och stora stenar, eller den gången du och Isis skulle sova hos mig och Isis åkte hem mitt i natten och vi hade skitkul? Och i somras då du kom till mig när jag hade flyttat, du var den första som kom hem till mig och det finns en anledning, du är en av mina bästa barndomsvänner! Kommer du ihåg när vi va på ditt landställe och vi gick till konsum och det tog typ 2 timmar och när vi inte orkade gå hem? Eller när vi gick upp i skogen med Sandra när vi hade snott cigg av din mamma och vi stog och tjuvrökte? Du vet då vi sprang runt i Ekerö och eggade massa hus och vi blev jagade, eller när vi sminkade oss as fjortisar och åkte pulka och tog massa bilder? Jag vet att vi har gått igenom så mycket tillsammans och du vet det också, du ska veta att allt jag har gjort som sårat dig är jag ledsen för. Jag skulle aldrig såra dig med flit, jag älskar dig och kommer alltid göra, vill bara att du ska förlåta mig för allt jag gjort, du är den enda riktiga vän som jag haft genom alla åren och jag vill att allt ska fortsätta som det var förut. Kan du förlåta mig? Jag älskar dig!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 


Kvällen

Igår åkte ju Nikki och hämtade mig och så åkte vi till svanhagen och hyrde filmen Yes Man och köpte grönsaker och dip för över 100 kr så det vart ganska mycket! På vägen hem  till henne svängde vi förbi stenhamra och träffade Amanda, nån som hette Karin (?), Matte och Emil och va med dom ett tag innan vi fortsatte hem till Nikki. Hemma hos henne gjorde vi i ordning allt vi skulle äta och satte på filmen som var jättebra! Visserligen somnade jag i typ 20 min i mitten av filmen och vaknade av att Nikki satt och babblade om att Jernberg och Peppe skulle komma, men det gjorde dom inte som tur va. Sen skjutsade Nikki hem mig, jag skulle egentligen sovit hos Nikki men det blev inte så.

Puss & Kram

Klänning

Jag har kollat lite på Nelly.se efter skolavslutningsklänning och har hittat en skitsnygg!



Jag ska snacka med Helene om vi kan köpa den, 
så ska jag kolla på ett par snygga skor också =)
Puss & Kram

=)

Diplom till er som lyckades fårstå föregående inlägg, jag var väldigt trött när jag skrev det.

Vad ska ni göra ikväll då? Själv ska jag vara med Nikki och vi ska åka till svanhagen och hyra film och köpa grönsaker & dip, sen ska till henne och käka allt. Hon kommer snart och hämtar mig, så jag måste äta upp min skinkpaj snabbt nu för att hinna gå ut med hundarna en snabbis! 
Puss & Kram

Godmorgon..

..Eller godnatt skulle jag vilja säga, jag har inte sovit inatt.
Jag och Elin shoppade lite igår i Vällingby, sen åkte vi hem till mig. På kvällen / natten smsade vi T Jernberg och sa att han skulle komma hit (jag drev, Elin var seriös) så han kom och när hela huset sov var vi tre vakna och snackade och kollade på film, Jerka hade sagt att han inte kunde sova hos oss så jag gick med honom en bit när han skulle hem halv fem på morgonen. Sen var det tänkt att jag skulle följa med Jossan, Lotta och Helene till Prästnibble och fixa grejer till loppisen vi ska ha idag, men Elin lyckades ju somna inatt så hon sover fortfarande och henne kan jag ju inte lämna ensam... Enkel update, skriver mer när jag är piggare!
Puss & Kram

Mina läxor är inte roliga

Igår, stenhamraskolan

Lina: "Idag är din sista dag här"
Jag: "Nej stumpan, jag är här imorgon och hela nästa vecka också"
Lina: "Nej, du har uppgårdsläxa"
Jag: "Min läxa är att ta hand om såna busungar som dig!"
Lina: "Meh. Vilken tråkig läxa...!"

Herregud!


Vad betyder ditt namn?

Vad betyder ditt namn?

A= Sexig
B= Överraskande
C= Delar med sig
D= Självsäker
E= Påhittig
F= Sviker aldrig
G= Rolig
H= Finns alltid där
I= Ängel
J= Givmild
K= Får alltid vad han/hon vill ha
L= Söt
M= Cool
N= Fantasifull
O= Skyddar kompisen
P= Skön
Q= -
R= Får många killar/tjejer
S= Håller kontakten
T= Bråkig 
U= Trevlilg
V= Ljuger aldrig
W= Mycket tålamod
X= Kul
Y= Livlig
Z= Bra på att lyssna
Å= Artig
Ä= Går inte bakom ryggen på någon
Ö= Sjysst

Mitt namn betyder:
P - skön
E - påhittig
R - får många killar
N - fantasifull
I - ängel
L - söt
L - söt
A - sexig

Vet inte om det här stämmer riktigt på mig... Kommentera vad ditt namn blir!
Puss & Kram

18.18

Klockan är 18:18, önska er nåt!

Så jävla tråkigt

Har lust att slänga mig i väggen, jag vill inte skriva färdigt! Jävla regionanalys som jag ska lyckas bli färdig med till imorgon. Jag kan ju hälsa mina sömnproblem välkomna tillbaka eftersom jag lär ju sitta uppe hela natten. Någon som vill skriva åt mig? Jag har lyckats få Richard att hjälpa mig men jag vet inte när jag kommer få den hjälpen eftersom han verkar pyssla med massa annat just nu.. Ska se om jag lyckas skriva en mening till på arbetet innan jag blir trött och slänger in ett nytt inlägg på bloggen.

Här är kraven på vad som ska finnas med i arbetet.






och jag ska uppfylla dessa krav med hjälp av:

Puss & Kram

Plugg.

Jag håller på att skriva färdigt min regionanalys på Amazonas och Saharaöknen, ni fattar inte hur mycket info vi ska få bara utifrån en kartbok, hur mycket vi ska skriva och hur lita jag har skrivit. Än så länge. Deadline: imorgon, måste skriva på nu, skulle bara ta en liten paus!
Puss & Kram

Det regnar...

Det spöregnar utanför mig nu, vad hände med det fina vädret som vi hade för bara några dagar sen?
Jag har just cyklat från bussen och sitter hemma nu, det första jag gjorde när jag kom hem var att byta om till mjukisbyxor, ett skönt linne och en tjocktröja. Myskläder till mysväder! Har gjort i ordning en tallrik med yoghurt och flingor som jag ska äta nu, har bara ätit en smörgås på hela dagen..
Puss & Kram

Somewhere over the rainbow

Passade på att ta en bild på regnbågen när den väl visade sig efter all regn.



Praoen

Första dagen på praoen idag, jag kan säga att jag älskar barn! Alla var så klängiga och så, de kom lite då och då och frågade ivrigt "kan du sitta bredvid mig i matsalen?" eller "kan du hålla mig i handen när vi går till mellis?". Dom är bara för gulliga, speciellt en tjej som var extra gullig, skulle hela tiden vara med mig och följa med mig vart jag än gick, hon heter Emma. Jag ska försöka ta med kameran imorgon och ta kort på alla! Så dagen vart lyckad iaf, och min mentor svängde in och kollade läget och hörde hur det var också.
Skulle bara ge er en enkel update, kanske skriver ikväll också!
Puss & Kram

Småbarnsvarning

Idag börjar praoen på stenhamraskolans förskoleklass, bara massa  småbarn i två veckor framöver! Det ska bli kul.
Igår var jag ledig också, så jag drog till gymmet och gissa om jag har träningsvärk?
Puss & Kram

Hästar

Var hos Nikki igår och sov där, och i morse gick vi upp strax innan nio och gjorde oss i ordning för att åka till ett stall på munsö, Nikkis lillasyster Fanny tog bussen men Fannys kompis missade bussen så Nikki var tvungen att hämta henne och köra i kapp bussen osv... Sen kom Nikki tillbaka och så åkte hon och jag moppe till ekerö och mötte Fanny och Laura, så gick vi och käkade frukost på Queens (visserligen var det bara jag som åt frukost, de andra käkade fikabröd typ). På fiket kom det ut en liten liten fågel också!




Fanny & Tjorven


Fanny & tjorven


Fanny & Tjorven


Laura & Tinky


Nikki & Tjorven


Nikki & Tjorven

Puss & Kram

Lördag 2/5

Jag har solat hela dagen, plockade bort lite ogräs runt en av våra vinbärsbuskar i förmiddags men orkade inte fler än en, sen dess har jag solat hela dagen, och jag har blivit lite brun!

Det syns inte så mycket på bilden.


Slänger in en outfit oxå
Puss & Kram

Ny header

Ny header nu, vad tycker ni?

Nikki

Har varit hos Nikki hela dagen idag, vi åkte först till konsum och köpte jordgubbar, glass och en cola, sen drog vi till karlskär och solade lite! Efter ett tag vart det lite kallt så vi åkte hem till Nikki och la oss på hennes tak och solade. Hon skjutsade hem mig vid 17 tiden och sen har jag latat mig sen dess!

Puss & Kram

valborg

Igår åkte jag till stenhamra och mötte upp Nicki, Amanda och Jessy, orkar inte berätta allt men kvällen slutade med att mina fulla kompisar fastnade med polisen och jag var den enda som var nykter, så när alla blev hämtade och hemkörda så vart jag kvar ensam i stenhamra... Kul. Thomas gjorde mig sällskap ett tag sen kom Helene & Jerka och plockade upp mig !


Fyllegänget

Ska till Nicki nu och sola lite!
Puss & Kram

RSS 2.0