090227

Igår släpade jag med Sassa till stan och träffade David, Jacob, Alex, Leon och nåra andra (?) Sassa drog hem vid 18 tiden men jag stannade kvar så drog vi till söder och träffade massa andra. Sen drog vi till David, sen till Jacob. Efter det var det dags för mig att dra hem så följde David med mig så jag hittade till tunnelbanan. Då åkte jag till allhallen och kollade på resten av hockeymatchen som inte va så kul eftersom skå förlorade med 2-14

David kanske kommer hit idag men då blir det nog på kvällen, jag måste dra med Emmet nånstans också så att han inte blir rastlös... Han kanske kan dra med till stan ?
Puss & Kram


(rubrik)

Jag vaknade halv tio av att Helene ringde och sa att Emmet hade rymt och nån hade hittat honom och släppt in honom i vår hundgård, men Choisy löper så det är inte så bra att han var där så jag dra mig upp och ta in honom. Bra start på dagen.. Sen gick förmiddagen ganska segt till Tommie vaknade och vi åkte till grillen och käkade.

Jag ska nog till David snart, men kommer hem ganska tidigt, typ vid 18-19 tiden. Jag är inte säker på om jag ska åka dit ens...
Puss & Kram

Ny design

Jag har fixat ännu en ny design.
Vad tycks?

Sickest things I've ever seen



"Säg omelett!"

Jag som aldrig har gjort omelett förut valde att göra en så jag kunde få nånting i min tomma mage. Jag visste på ett ungefär vad som skulle vara i så jag körde ner ägg, mjölk, tomater, lök, ost och det vanliga; salt, peppar och så hade jag i lite chili krydda och det vart jättegott! Ett ganska lyckat första försök tycker jag!
Puss & Kram

Gårdagen

Igår så åkte jag och Towe in till stan och mötte en kille som heter David och två andra vars namn jag inte memorerade. Vi gick runt i stan lite och träffade Elina, Emma och Maria. Sen åkte vi till söder och satt vid medis där nåra "volontära fältarbetare" gav ut bullar, mackor, kaffe och varm choklad till alla som ville ha och så hade dom en brasa där alla satt, as mysigt! Sen drog vi hem till David som bor typ där, Elina, Maria och Emma skulle sova där och det var tänkt att jag och Towe också skulle sova där, jag fick för Helene men Towe fick inte för sin mammma(!) Vi hade inte heller någon bussremsa eller busskort så vi visste inte hur  vi skulle komma hem, så vi var tvungna att planka på tunnelbanan och när vi kom till brommaplan fick vi kliva på bussen ändå :) Det var lite kortfattat av gårdagens alla händelser!
Puss & Kram

Helgplaner

Jag har inte skrivit i bloggen på jättelänge nu. I onsdags var jag i romme, åkte med Malin hela tiden, lägger upp bilder imorrn! Nu är jag hos Towe, när jag kom hit så hade  hon varit så klumpig att hon haft handdiskmedel i diskmaskinen så det var skum över halva golvet, sen när hon skulle öppna ett skåp kommer en kruka i full fart och krashar i golvet, nu är det bäst att jag hjälper henne
Puss & Kram


Vart är jag egentligen?

Ibland känner jag mig otroligt bortglömd, ungefär som om jag var mindre värd än alla andra, jag kanske är det? Jag har ingen som tröstar mig när jag är ledsen, det finns inte ens någon som tror på mig när jag är ledsen eller mår dåligt. Det är alltid mer synd om någon annan, jag blir inte tagen på allvar. Precis som om jag inte fanns... Kanske ska bli så i verkligheten?

Hjärtformade pannkakor

Jag vaknade idag av att Jossan dundrade in i mitt rum och sa att jag skulle få hjärtformade pannkakor. Lite efter alla hjärtans dag, men det var gott ändå!

mums

mums mums!


Nu var det över då...

Nu är det inte längre Alla hjärtans dag då. Vi hade det jättemysigt här hemma, fick jätte god middag, pannbiff med klyftpotatis. Det var godare än det låter. Sen käkade vi hembakade semlor (mums). Kollade på Melodifestivalen, sen stack jag och mötte Malin och hennes kompis Ofelia över isen. Kom hem sen, otroligt genomfrusen och kollade lite på TV. Nu ska jag lägga mig, jag har bestämt mog för att jag ska sova ut denna helg (det brukar jag alltid göra men är alltid trött i skolan ändå).


Den fina dukningen (jag hade dukat såklart)


Våra fina Alla Hjärtans Dag semlor


Jag ♥ Semlor
Puss & Kram

Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag! Började dagen med att jag och Jerka åkte och köpte skridskor så jag kunde åka lite på sjön, hittade ett par jättesköna (men inte så jättefina) som jag köpte. När vi kom hem så stack jag och Jossan ut och åkte med hundarna som drog oss. Sen kom Jerka och vi åkte lite mer... När vi kom hem var det risgröt som gällde, mums!

Vi ska göra semlor lite senare som ska vara hjärtan på :)
Puss & Kram

Laila Bagge dansar med rumpan bar!

Visar rumpan

Första genomdraget under genrepet råkar Laila Bagges korta bruna klänning åka upp så att hon visar rumpan för alla.
-Det var inte alls meningen, jag skulle inte riktigt ha de här kläderna på mig, säger hon och skrattar.
Efter alla tre genomdragen - de andra två med en längre kjol på sig - överraskas Laila Bagge med en blombukett som någon skickat.
-Otroligt roligt, jag blir rörd över att folk bryr sig så mycket när man mår dåligt, säger hon.
Se klippet här!

Det är fredagen den 13 först på fredagen, men Laila Bagge har haft otur hela veckan. I lördags blev hon överfallen av en man i centrala Stockholm i lördags. Han sprang plötsligt fram, slet tag i hennes väska och hotade henne. Laila Bagge vill inte kommentera händelsen för att det är hennes "privata angelägenhet".
Men hon har varit otursförföljd på mer än ett sätt.
-Jag blev sjuk i början av veckan. Det var frustrerande att vi inte hann träna lika mycket som vi brukar.
Laila Bagge, som nu går på penicillin, är glad över att hon ska dansa vals i kväll och inte jive eller samba.
-De går så himla snabbt att man inte har någon tid att tänka, man bara kör på och hoppas att det sitter. I valsen får man lite mer betänketid, säger hon.

Källa: Expressen.se


Toalettbesök?


Hos Louise

Pernilla da mästarkock och Louise bäst i allt håller på att bakar kladdkaka utan ägg :s hehe weard.  Men muuuuuuuuuuuumsigt!

/ Världens bästa L


090211

Angående inlägget nedan, jag är inte deppig. Jag har bara en dålig period nu.
People changes, things goes wrong, shit happens but life goes on

Tell me everythings gonna be allright..

Det känns som livet börjar gå i samma spår.
saknar livet som jag hade men jag börjar att förstå.
Jag går under varje dag men jag försöker att va glad
Nu slutar jag försöka det blir ändå aldrig bra
Det känns som det är slut nu
För jag orkar inte mer
Gud lyssnar inte på mig
hur mycket jag än ber
Mina tårar är för många, har förvandlats till blod
Kanske vore det bäst om bara lilla Pilla dog

Jag står på en bro och tittar ner emot rälsen
Jag tänker "ska jag hoppa?" och jag får en klump i halsen
Det känns som allt är över nu, som om jag är på botten
Livet är ett spel och jag fick nitlotten
Allting känns så värdelöst vill bara komma bort
Bort till andra sidan av himlen eller nåt
bara känna en känsla av lycka igen
Bara kunna vara glad och skratta igen
Det fanns en tid då jag älskade mitt liv
Men nu är ingenting som förr, inget är sig likt
Jag önskar att jag aldrig fötts, nu vill jag bara dö
jag duger aldrig till nånting vad jag än gör.

Jag betyder ingenting så vem fan skulle bry sig
Om jag försvann en dag, nej, ingen skulle sakna mig.
Ni skulle ha det bra, slippa mina problem
Det känns som allt som händer, det är bara mitt fel
Det är hemskt att må såhär
Det finns inget man kan göra
fortsätt bara att kämpa är det enda man får höra.

Någonting jag måste klara av.

Jag vill gråta men tårarna är slut.
Jag vill skrika men rösten håller inte.
Jag vill vakna upp ur mardrömmen,
men hamnar i verkligheten.

Hos Jullan

Nu e jag hemma hos Jullan, min buss går om en halvtimme... Vi slutade 11.20 idag för att det är utvecklingssamtal på eftermiddagarna hela veckan, så vi slutar innan 13.00 varje dag den här veckan, det är skönt! Nu ska vi pyssla med annat!
Puss & Kram

Beck

Har just kollat färdigt på Beck-filmen med Helene och Jerka, men jag tycker inte den va så jätte bra...


Jag ska försöka hinna duscha+föna håret innan jag lägger mig, vilket kommer bli ganska snart så.. Godnatt!


utmaning

Jag blev utmanad av Lollo !
Det går till såhär:
Länka till den som har utmanat dig. Öppna mapp 6 i "mina bilder" och publicera kort nummer 6 och skriv om det. Sen ska man utmana 6 st till!

Den här bilden blev tagen när jag och jossan skulle till skåne innan nyår, Jossan, jag och Melanie på T-centralen.

Jag utmanar:
Sofia
Johanna
Hanna
Amelie
Malou
Towe

Tips- Läppglans

Visste ni om att ni kan använda ert läppglans till andra saker än läpparna? Jag läste om ett tips från en make-up artist om att man kan framhäva kindbenen med hjälp av läppglanset eftersom det är skinande och blankt. Man kan givetvis köpa highlighter men om det är slut eller om man inte äger något sådant så fungerar läppglanset bra. Du stryker på lite läppglans på baksidan av handen, och om du använder ett färgat läppglans så ska du dutta i läppglanset med fingertopparna så att färgen blir jämn och inte lika påtaglig. Det ger dig all lyster från läppglanset utan att du får för mycket färg. Sedan ska du stryka läppglanset med fingret längs med kindbenen. Man kan även använda det här tricket för att framhäva ögonbrynen och ögonen. Man stryker då ett tunt lager läppglans under sina ögonbryn, längs med benet och då värkar ögonen större och ögonbrynen framstår som mer markerade.

UPDATE + ASOS


Hittade denna fina klänningen från Asos. Vill ha, vill ha, vill ha!!


Jag tror att det kan vara dags att göra den otroligt goda kycklingen (jag förväntar mig att de kommer bli god). Jag ska antagligen vara med att göra den eftersom Jerka aldrig har tillagat någon citron & örtfylld kyckling. Mums!

Don't mess with the furry pussy!




HAHAHAHAHA, bra svenska! (läs rubrikerna)

Att montören gick in i väggen trappade bara upp problemet!

Snodde denna bild från tjuvtittat.se
spiral

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Mumma!

Jag håller på att leta upp ett recept just nu på citronfylld kyckling, jättegott! Vi hade tänkt laga lite extra god mat nu när Helene kommer hem från dalarna med Emmet :) Ska fortsätta leta efter ett rimligt recept nu.
Puss & Kram

Helgen

Towe sov hos mig inatt men åkte hem för nån timme sen. Gårdagen gick fort och jag och towe träffade Hennes kompisar Elina och Emma, sen kom två killar, vars namn jag inte minns. Vi va på träkvista fritidsgård största delen av kvällen till Towes  mamma kom och hämta oss och körde hem oss till mig. Jag lägger in bilder på det sen!

Här kommer bilder från i fredags! (Och en film på när Hanna sjunger!)

Lägg märke till Jerka som skriker i bakgrunden



Sofia



Pokerface



Hanna tror att hon inte syns



Nu tror hon att hon är en ko (?)



Sofia- "godnatt"



Tommie leker cool, sofia ser bara allmänt glad ut :)
Det var det, det viktigaste är filmen!

Puss & Kram

Towe

Nu är jag hemma hos Towe, kanske ska sova här...

Gårdagen var riktigt lyckad,  Ska lägga in en video sen på när Hanna sjunger! Jag gick och la mig vid två tiden men somna inte förrens vid tre.
Fick skjuts till ekerö av Hanna o Jerry när jag skulle till towe idag men jag vet inte hur jag ska komma hem, jag har ingen bussremsa eller busskort :S
Nu ska jag snart sminka mig sen vet jag inte vad vi ska hitta på, slänger in ett inlägg lite senare
Puss & Kram

kvällen

Ikväll hade/har Jerka pokerkväll med massa killar/gubbar som sitter i köket och spelar.
Jag sitter i vardagsrummet med Hanna o Sofia och kollar på "Don't say a word", den är jättebra!
Tidigare ikväll fixade jag till Johannas och Sofias bloggdesign, helt sjuukt vad jobbigt det är när det inte funkar med kodningen!
Puss & Kram

Amerikanska klädkedjor siktar på Sverige.

Bild från Forever 21s webbsida. 
Bild från Forever 21s webbsida.


Populära klädkedjor som Abercrombie & Fitch och Forever 21 Letar butikslokaler i sverige! Jag tycker att deras kläder är för snygga! Nu kommer Kedjor som H&M och Gina Tricot få stora konkurrenter.

Ett skäl till att de utländska aktörerna ser Sverige som intressant är att svenskarna anses vara trendkänsliga och trendsättande. Och nu, under lågkonjunkturen, går det att knipa attraktiva lokaler som annars vore svåra att få tag på.
Puss & Kram

Lovisa Sars

Pysslade lite med bilder och trollade ihop denna,
tillägnad min kära Lovisa


Klicka på bilden så ser du hela!

Designer

Jag har fixat till min design lite, Hannas med.
Säg gärna vad ni tycker!

Klockren!

Denna scen är från Notting Hill, lite rolig är den!



Puss & Kram

Ännu en hopplös dag.

Stannade hemma från skolan idag, har fortfarande ont i magen. Helene åkte till dalarna med Emmet i morse och när jag låg och kollade på film så ringde hon och sa att Gunnel hade ringt henne och sagt att Choisy hade rymt, jag hade inte märkt något så jag var tvungen att springa ut och leta efter henne... I ca 40 min. Det var inte roligt.

Jag ska försöka äta något nu så det inte gör lika ont i magen, men varje gång när jag har ätit så mår jag illa, jag har redan spytt och jag är rädd att jag kommer göra det igen...
Puss & Kram


Hopplöst.

Haha.
Idag har nog varit den värsta skoldagen någonsin. Jag har bara ramlat och slått mig, blev armbågad på gympan idag och började blöda näsblod, har magkatarr och spydde i skolan. Lagom kul. Jag har en gammal skada i foten som väljer att göra ont just den här dagen (!) Jag försov mig i morse, jag känner mig i vägen för allt och alla och jag vill helst av allt bara gå och dö.
Det var min dag. Hoppas ni har mer tur än mig idag.

Här är en härlig bild från i somras. Då Hade jag tur, då var jag lycklig.


1 Februari 2009

Jag har laddat ner två låtar till Malin som jag har laddat in på mobilen så jag kan skicka dom till henne. Jag skulle ha gjort detta för ca tre veckor sen... Helene berättade också när vi va ute på isen att om jag bara gick rätt över isen (tar ca 5 min att gå) så kommer jag till en åker, går jag över den kommer jag till Malin, så vi ska träffas ikväll när det har blivit lite mörkt så tar vi ficklampor så vi kan se varandra på långt håll, eftersom jag var lite dålig på att beskriva vart malin skulle gå från henne till sjön och vart vi skulle mötas. Men det ordnar sig!

Jag har också pillat med mina linser som jag fick i fredags, men jag hade lyckat gjort en liten skada på den vänstra linsen på 1 dag, men jag satte på mig dom idag ändå eftersom skadan inte sitter framför pupillen så märks det ju inte. Ska fixa det på måndag.
Puss & Kram

Ispromenad

Nu har Jag, Jossan, Helene och Jerka gått en promenad på isen med alla lurviga hundar. Det är så mysigt! Riktigt kallt är det också, därför är det jätteskönt att komma hem i värmen. Det blev inga bilder, kamerans batterier var slut. Ska göra lite varm choklad nu, slänger in ett inlägg lite senare!
Puss & Kram

RSS 2.0