Imorgon; skolfoto!

Har just duschat, skolfoto imorgon ju! Ska vänta på att tvätten ska bli färdig så att jag kan hänga upp den och gå och lägga mig sen. Jag ska försöka lägga mig i tid så att jag kanske vaknar imorgon när min klocka ringer halv sju, det är nämligen så att alla andra i huset förutom jag vaknar av min högst irriterande väckarklocka... Så nu medans jag väntar på tvätten ska jag passa på att fixa lite med bloggen och sånt!

Sen var jag i stan med Danni, vi fikade och gick runt på lite olika caféer och frågade om praoplats, jag hittade två som skulle ringa tillbaka. Kom hem vid åtta med världens sprängvärk i huvudet, både jag och Danni var sega på hemvägen, hon hade ont i magen och jag hade huvudvärk. Har fortfarande ont men inte lika mycket, inte så farligt faktiskt! Kisses ♥


Tillbaka!

Nu, efter en lång bloggpaus är jag tillbaka!
Jag har känt bloggsuget gång på gång men kände att jag ville komma tillbaka med en lite snyggare blogg och lite mer att skriva om! Så nu har jag ändrat design, och det har hänt en hel del sen sist så sätt er bekvämt för här kommer en liten update!

Skolstarten:
Började ju skolan den 19:e, var helt underbart att vara tillbaka! Träffa alla kompisar igen och helt ärligt så tycker jag att det är skönt att komma tillbaka i en rutin, inte vara uppe hela nätterna och sova hela dagarna som jag gjorde under sommarlovet.
Vi körde mjukstart onsdag-fredag, men i måndags började vi med riktiga lektioner enligt schema. Ganska skönt schema faktiskt, eller inte... Jag slutar 16.00 varje dag förutom onsdag och fredag. Onsdag är en helt värdelös dag, jag börjar 09.10 och slutar 11.15, har två lektioner den dagen, NO och Idrott... Skulle hellre stanna hemma ! och på fredagen slutar jag 14.50, ganska okej.



My bitches




I onsdags fyllde Towe år också ! Hennes mamma bjöd med mig på middag på en mysig kinaresturang i odenplan för att fira Towe lite. Det var otroligt gott och jag åt så jag var på väg att spricka ! Sen sov jag hos Towe eftersom jag hade en liten sovmorgon.



Towes coola mamma



På tisdag är det skolfoto, klassen ska försöka få in ett spexfoto också, det är ju trots allt sista året i (m)uppgård!

Orkar inte skriva mer, fast det är inte så mycket mer att berätta. Ska sova nu, uppe med tuppen imorn! Kan hända att jag måste ta bussen 07.10 från mig men sannolikheten är ganska liten.
Sov gott ♥


Bloggpaus !


Känns som om en bloggpaus skulle sitta fint nu. Jag har varit dålig med uppdateringen och imorgon börjar skolan... Vill starta lite lugnt och kommer tillbaka med en ny, frächare design! Gäller bara några dagar, kommer snart tillbaka!
Puss & Kram

The voice 09 med Towe!

Nu håller jag och Towe at fixa oss inför the voice. Kommer inte kunna ta några bilder eftersom jag inte har någon kamera...
Ska hem till mig efter det och Towe ska sova hos mig, igen ;) Uppdaterar då, Pusspuss

Inte långt kvar...

Satt och undrade lite när skolan började igen, så kom jag på att den börjar på onsdag! Shit vad fort sommarlovet har gått! Helt otroligt vad tiden har rusat förbi.

Nu ligger jag i sängen men min lilla kattunge bredvid mig som spinner och kelar, helt underbart söt! Ska kanske träffa Towe senare, men det kan bli lite problem om vi ska åka nånstans eftersom jag måste vara med katten nästan hela tiden... Menmen, det löser sig!

Sen tänkte jag fråga om ni har några namnförslag till min sötnos? Det är en hona, gärna något som börjar på S, Svea och Saga funderar vi på nu men ni kanske vill hjälpa till?

Nya kissemisse !

Jag och Helene har ganska nyligen varit och hämtat en liten kattunge vid enköping typ. Skitsöt ! Hon bor på mitt rum för hon är lite folkskygg och så.. Helt underbar och såååå liten!


Helt bedårande!

Nu ska jag kolla lite på film typ, gosa lite med kissen som ligger på min mage, sen ska jag sova. Godnatt!

Bye

Drar till Towe nu, nyduchad, sminkad och den rätta outfiten! Puss

Godnatt

Jag är hemma hos Isis idag igen, ska sova här. Tidigare idag var vi i smedsuddsbadet vid rålis och solade järnet. Vi hade med oss pannkakor som jag flitigt hade stekt igår kväll. Sen när vi kom hem åt vi sen gick vi till vasaparken och kollade på cirkus cirkör, det var jättemysigt. Vi satt på en filt med bra utsikt över scenen. Det var lagom underhållande, inte super roligt men mysigt!

Nu ska vi kolla på family guy, sen ska vi sova. Vi ska upp i tid i morgon bitti så vi kan sola hela dagen då också.
Godnatt, sov gott! ♥


Yummy!

Så, nu har jag ätit, laxen var jättegod med en tzatsiki liknande sås och en stor sallad till! Ska vänta på att Isis blir klar i duschen sen ska jag duscha,

Kisses

VB; Rålambshovsparken

Ursäkta min hicka och i slutet så fattade jag inte hur man stängde av kameran så det var lite muppigt xD


Solardag

Igår åkte jag till stenhamra och mötte Towe, sen åkte vi ut med båten med towes mamma och hennes kompisar och sov på båten en bit ifrån ekerö kanalen, sen imorse så skulle jag till Isis, det var bestämt att jag skulle komma vid 10-11 tiden men när jag kommer så ligger alla och sover så jag fick väcka Isis. Sen drog vi till rålis och solade tillsammans med hennes pappas tjej och hennes pappa, så vi har solat heeela låååånga dagen och jag har blivit ganska brun! Det var jättemysig och vi kom hem till Isis nyss och vi ska snart äta lax (jag är inte så förtjust i fisk men jag har lärt mig tycka om lax!).










Pusspuss ♥


Towe nästa!

Ska träffa Towe om en stund i stenhamra, hon och hennes mamma är där hos några kompisar tror jag och jag ska  sova över där, i en husvagn om jag förstog rätt? Hehe, har egentligen ingen aning men mysigt ska det bli, sen imorgon åker jag och Isis till rålambshovsparken och steker lite!
Jaja, ska kolla lite på filmen norbit som går på tv nu innan jag åker!
Puss & Kram!

Pictures

Vaktparaden i gamla stan vid slottet








Söta Michelle & Daniel

Michelle & Daniel


Bilderna är tagna av Michelle & mig och får ej kopieras eller lånas!

Sommarliv!

Det härliga vädret får mig verkligen att smälta! Jag sov ju hos Isis igår, vi vaknade inte förrens halv ett idag så då gick vi iväg till rålambshovsparken och solade och badade lite men jag skulle med bussen hem så det vart inte så länge. Men imorgon ska jag upp tidigt (typ vid åtta) och åka o möta Isis så ska vi åka dit igen med lite picknick och sånt tillsammans med Isis pappas flickvän. Hoppas bara vädret är lika  fint då, då ska jag fixa värsta brännan!

Nu när jag har lite mer tid ska jag lägga upp några bilder från i onsdags
Pusspuss

Videoupdate

Jag: "Heeej bloggen"
Isis: "schhhhh"
tyst
Jag: "idag haar vi kollat på fiiiiiiiilm..."
Jag igen "öööh, har du målat på din tavla??"

Vet inte verför jag lägger upp denna lilla scen men på nåt sätt tyckte jag och Isis att den var rolig.. xD

Isis gästbloggar igen

Var ju ett tag sen jag gästbloggade förra gången. Pernilla sitter nu i min säng och gör sexiga miner i min spegel, haha. Vi hyrde Zack and Miri makes a porno och köpte Ben&Jerry glass. Cheesecake brownie tror jag att den hette. Jättegod! Nu ska vi fjanta oss lite mer. Pusspuss.
P.S. Läs min blogg, haha. Klicka här.


Våran nya pojkvän. Vi delar på allt. Men inte Pernillas näsa på den här bilden. Lite gristryne. Visst är jag elak?

Sorry

Internet har legat nere större delen av dagen och jag har solat, ska iväg till Isis snart så jag hinner inte lägga upp bilderna som jag lovade =( Bloggar  senare (tror jag)
PussPuss

Jag vet...

.. att jag suger på att blogga just nu, ska slänga in ett inlägg med lite bilder från idag lite senare. Michelle och Daniel från norge som bott hos oss i en vecka åker hem imorgon så vi gick på en runda i gamla stan idag och kollade på vaktparaden vid gamla slottet, sen när vi kom hem gick vi på en promenad med hundarna till badet. Men som sagt så kommer bilder (förhoppningsvis) senare ikväll om Jerka vill lämna ifrån sig datan lite senare...
Puss ♥

Hey hotties!

Nu håller jag och Towe på att fixa oss, ska snart till grönan. Vi drar till grönan vid 3 tiden så ska vi köpa löshår först sen drar vi till grönan tills det stänger! Jag har inte varit på grönan i år så jag har inte åkt Insane än, men det ska jag, bara towe lyckas övertala mig... !

En bild säger mer än tusen ord

Lördag








Söndag



 

Måndag



Towe









Hoppas bilderna räcker för att ni ska förstå något av vad jag har gjort i helgen iaf!
PussPuss ♥

RSS 2.0